Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Höstens chans till ledarutbildning!

Nu är höstens ledarutbildningar spikade och vi är glada och stolta över att kunna erbjuda kurser på alla nivåerna från kidsvolley, Level3/Volley 1000 upp till Volley 2000! Boka in datumen och sprid vidare till spelare, ledare, föräldrar, vänner och bekanta! Alla är välkomna!

Läs mer

Breddläger 5-6 oktober i Umeå

Nu börjar hösten nalkas och med den kommer äntligen breddlägret! Denna gång på IKSU i Umeå den 5-6 oktober. Årets breddläger välkomnar alla distriktets flickor och pojkar i åldersgruppen 99-00. Lägrets fokus ligger på teknikutveckling och att alla deltagare ska få plats och synas lika mycket oavsett förkunskaper och nuvarande förmåga. En rejäl satsning på ALLA våra framtida stjärnor!

Läs mer

En härlig instruktör och inspiratör på plats den 5-6 okt

Boka in den 5 och 6 okt i höst för då kommer Mathias Morency, Svensk volleyboll upp från Habo och utbildar alla norrlandsbor i volleyboll. På lördagen är det fokus på kidsvolley och den nya formen level 3/volley1000 och på söndagen är det volleyboll steg 1/volley 2000 som gäller.

Läs mer

Klubbdomarkurs i Storuman 12-13 okt

Höstens utbildningar är verkligen igång. Nu finns det möjlighet att utbilda sig till volleybolldomare steg 1- klubbdomare. Storuman bjuder in till denna kurs den 12-13 oktober.

Läs mer
Nordsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |