Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Beachvolley är vad som gäller just nu!

Det är verkligen högsäsong för beachvolley just nu! Distriktets elitspelare gör superresultat på Swedish Beach Tour med bland annat 1 seger och 3 andra platser! Runt om i våra föreningar så anordnas läger, tävlingar och träningar. Senaste artikeln handlar om beachvolleyfesten i Luleå!

Läs mer

Norsjö beach 2-4 aug

Turneringen mitt i Norsjö Centrum där "ALLA" kan vara med ! Den 2-4 aug anordnas den årliga beachvolleyturneringen som har blivit större för varje år som gått.

Läs mer

Beachvolleyskola i Vännäs 5-6-7 aug

Vännäs VK planerar som bäst för "Vännäs beachvolleyskola" den 5-6-7 augusti inne på Vännäsbadet. Stöcke IK har tidigare i sommar anordnat liknande upplägg och det var en succé!

Läs mer

Tävlingskalendern 2013/2014

Nu ligger tävlingsledningens tävlingsplanering för inomhussäsongen 2013/14 ute. Ett häftigt bevis på hur vår barn- och ungdomsverksamhet växer. Kolumnerna med tävlingsklasser och raderna med arrangemang blir allt fler

Läs mer

Ha en skön sommar!

Nu tar vi ledigt över sommaren och önskar er en härlig sommar med ett fint innehåll. Vi är tillbaka igen i mitten av augusti. Vill ni följa det som händer i distriktet så går ni in och gillar vår facebooksida där kommer det uppdateras vad som framförallt sker på beachvolleysidan. Redan nu kan vi avslöja att en ny förening håller på att bildas med just verksamhet i beachvolleyn.

Trevlig sommar!

Läs mer
Nordsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |