Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Vill du vara med i styrelsen i Nordsvenska VBF?

Nordsvenska VBFs styrelse ser fram emot att få åka på EM i Köpenhamn till hösten för nästa distriktsträff. Vill du med? Se till att din förening nominerar dig eller kontakta vår valberedning och anmäl intresse för att sitta med i vår styrelse. En syssla som är garanterat rolig, meningsfull och som gör skillnad!

Läs mer

Kidsvolleyutbildning i Skellefteå den 26 januari

Välkommen till en inspirerande utbildning. Årets första kidsvolleyutbildning i distriktet! Nu är det dags att utbilda sig och sprida kidsvolleyn ännu mera.
Med stor glädje kommer Nordsvenska Volleybollförbundet i samarbete med Skellefteå VK att bjuda in till en utbildning i kidsvolley.

Läs mer

Motioner till Svenska volleybollförbundets årsmöte

Nu är det hög tid att lämna in motioner till Svenska Volleybollförbundets årsmöte. Allra senast den 15 januari ska motioner lämnas in.

Läs mer

Mycket fokus på Nordsvenska VBF

Under helgen den 4-6 januari var det GP i Katrineholm. Den största mötesplatsen i Svensk volleyboll. Nordsvenska VBF ställde upp med ett flick - och ett pojklag i DistriksSlaget, samt var ordföranden Malin Karlsson och ledamoten Pernilla Persson på plats på Distrikskonferensen.

Läs mer

Styrelsen möter andra Distrikt

I samband med helgens GP och DistriktsSlag i Katrineholm arrangerades en Distriktsträff där ledamöter från Sveriges åtta distrikt träffades. Nordsvenska VBFs styrelse var representerad och tog del av vad som är på gång inom Svensk volleyboll samt goda exempel på hur de andra distrikten i Sverige arbetar.

Läs mer

Nya möjligheter 2013

1 januari 2013 ändrades direktiven för idrottslyftet från RF. Detta betyder att våra föreningar nu har nya möjligheter att utveckla sin verksamhet. Från och med 15 januari har din förening möjlighet att ta del av medlen från Svensk volleyboll inom områdena Stegutbildning, Mötesplatser Ledar och Spelarutv., Sverigeserien, Kidsvolley och Fria Projekt. Se till att ta möjligheten om er förening vill utvecklas!

Läs mer
Nordsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |