Hoppa till sidans innehåll

Vi välkomnar Norrbeach bollklubb!

20 AUG 2013 09:25
Beachvolley har varit hett i sommar i distriktet. Många fina framgångar har vi sett på touren och under SM. Nu är det också klart att Skellefteåföreningen Norrbeach Bollklubb har blivit medlemmar i Svensk volleyboll. Vi i distriktet hälsar dem varmt välkomna!
  • Skapad: 20 AUG 2013 09:25

Robert Burman som är kassör och idrottsansvarig i föreningen säger: Vi startade föreningen för vi kände behov och vilja att expandera beachen i Skellefteå med omnejd. Det finns en stor potential för att göra Skellefteå till en riktig beachstad, en potential som inte har tagits tillvara på. Vår verksamhet är 100% beachvolleyboll. Vi vill aktivt verka för att ungdomar i tidig ålder ges valmöjligheten att upptäcka idrotten beachvolleyboll. Vi vill utveckla idrotten beachvolleyboll genom att höja standarden på beachbanor, aktiviteter och träningar för alla till nya nivåer.

Den nystartade föreningen tycker också att det satsas alldeles för lite, både från kommuner och föreningar, när det kommer till vår sport. Vi är en renodlad beachvolleyförening där ALL inkomst kommer gå till att:
- Underhålla stans alla beachbanor.
- Uppgradera befintliga faciliteter med bolplank, sittbänkar, bollar m.m.
Vidateutveckla stan med NYA faciliteter!

 

Nordsvenska Volleybollförbundet hälsar föreningen varmt välkomna!

 

Skribent: Camilla Park

TÄVLINGSPLANERING
2016/2017

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

Postadress:
Nordsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nordsvenskavbf@volle...

Se all info