Hoppa till sidans innehåll

Tillsammans, glädje och framåtanda..

28 FEB 2013 11:34
...var några av de känslor som beskrevs under träffen på Volleydagen #3 i Umeå den 20 februari. Västerbottens IF som var värdar för mötesplatsen och har sammanställt en dokumentation från kvällen som alla får ta del av.
  • Skapad: 28 FEB 2013 11:34

Onsdag den 20/2 genomförde Nordsvenska VBF en utvecklingskväll med engagerade volleybolledare från Umeåregionen. Syftet var att följa upp de senaste årens utveckling för framförallt kidsvolley i regionen och identifiera vilka nycklar som finns för att möta de unga spelarnas framtida krav. Ämnen som diskuterades var spelar- och ledarutveckling, ledarrekrytering, dagens tränings och tävlingsverksamhet och de närmaste årens krav på nya föreningar. Kvällen var mycket lyckad och kommer sannolikt genomföras underliknande former på fler orter i Norrbotten och Västerbotten. 

Från styrelsen var Mattias Forsman, Malin Karlsson och Kenth Söderström med och Mattias kände så här efter träffen - Det är roligt att se vilket engagemang det finns i såväl etablerade som nystartade föreningar och framtidstron är stark i regionen. Nu är det upp till Nordsvenska VBF att stötta föreningarna i deras önskemål inför framtiden.

Styrelsen jobbar nu vidare med vad som kom fram under kvällen samt så ska alla föreningar bli kontaktade så att styrelsen får ett bra nuläga och vad som behövs styras upp än mer framöver gällande tävling och utbildning. Vad det gäller mötesplastser så håller styrelsen med Mattias när han säger - Utan tvekan kommer den här typen av utvecklingskvällar att erbjudas på fler orter. Ett aktivt arbete för att stötta volleybollen i Arvidsjaur pågår för tillfället och vi kommer även att köra en utvecklingsdag i Luleå under året.

 

Läs mer i dokumentationen här om vad som gjordes under kvällen.

 

Skribent: Camilla Park

TÄVLINGSPLANERING
2016/2017

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

Postadress:
Nordsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nordsvenskavbf@volle...

Se all info