Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen möter andra Distrikt

09 JAN 2013 11:27
I samband med helgens GP och DistriktsSlag i Katrineholm arrangerades en Distriktsträff där ledamöter från Sveriges åtta distrikt träffades. Nordsvenska VBFs styrelse var representerad och tog del av vad som är på gång inom Svensk volleyboll samt goda exempel på hur de andra distrikten i Sverige arbetar.
  • Skapad: 09 JAN 2013 11:27

Distriktskonferensen startade på fredagkvällen med mingel. Där styrelseledarmöterna i de åtta distrikten direkt började samtala om volleyboll i olka former. Under lördagen var konferensen uppdelad i olika information- och seminarie pass. Malin Karlsson och Pernilla Persson från styrelsen var på plats. utbildning seminarie
Deltagarna fick ta del av bland annat "på gång i Svensk volleyboll" där GS Bengt Wicksell rappoterade vad som är på g. Bengt föredrog också ett ekonomipass som tog upp olika intäkter och kostnader i Svensk volleyboll. Under eftermiddagen fick deltagarna möjlighet att välja olika seminarier så som rekrytering, utbildning, tävling, kommunikation, valberedningsarbete och din roll som ordförande. Söndagen avslutades med ett pass om ledar- och spelarutvecklingsplanen. GP 8

Fia Lindstedt som är ledamot i Värmland Örebro VBF tycker att helgen var givande och säger att: -Jag tar med mig inspiration om kidsvolley och nya idéer om hur vi kan komma igång med verksamheten. Det var den bästa konferensen som jag har varit med på.

Fia och Johanna

Syftet med distriktsträffen var att ledamöterna skulle få möjligheten att utbyta erfarenheter, nätverka och tillsammans utveckla våra distrikt ytterligare.

Tidigare har distriktens ledamöter träffats i samband med årsmötet i Skövde i våras och under Beachtourfinalen i Halmstad i augusti 2012.

Nästa träff planeras nu i samband med EM i Köpenhamn i höst

Skribent: Camilla Park

TÄVLINGSPLANERING
2016/2017

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

Postadress:
Nordsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nordsvenskavbf@volle...

Se all info