Hoppa till sidans innehåll

Storumans IK i Volleybollens tecken

12 OKT 2010 11:37
Helgen den 1-3 oktober var det Volleyboll som gällde för många i Storuman. På fredagskvällen var det Kidsvolleyutbildning där 12 deltagare deltog och under lördagen och söndagen samlades 6 deltagare från Storumans IKs styrelse och ledare i Lycksele för att vara med på Nordsvenska VBFs föreningsutvecklingssatsning.
  • Skapad: 12 OKT 2010 11:37

Satsningen går ut på att två föreningar i Nordsvenska Volleybollförbundet får chansen att samla ihop sin styrelse samt nyckelpersoner till en processdygn och lära känna varandra och sitt uppdrag. SISU Idrottsutbildarna samt personal från Svenska Volleybollförbundet deltar och leder processen.

Deltagare från Storumans IK   

Storumans IK var först ut och sex personer från föreningen åkte iväg till Ansia Camping i Lycksele för att under ett dygn vidareutveckla föreningen. Första dagen handlade om att lära känna varandra, hur men är som person och hur man arbetar tillsammans. Här togs det fram hur ett styrelsemöte ska bli så effektivs som möjligt samt vilka ansvarsområden som bör finnas i styrelsen. Andra dagen lades det fokus på Målstegen som SISU Idrottsutbildarna använder sig av samt att se hur nuläget är i föreningen och hur man i framtiden vill att föreningen ska verka.

  

Nästa steg för Storumans IK är att spika en styrelse och därefter boka in ett nytt processdatum med SISU Idrottsutbildarna för att jobba specifikt med Målstegen och ta fram en utvecklingsplan.

Den andra föreningen som ska göra denna process är KFUM Skellefteå, de väntas dra igång under november månad.

Skribent: Camilla Park

TÄVLINGSPLANERING
2016/2017

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

Postadress:
Nordsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nordsvenskavbf@volle...

Se all info