Hoppa till sidans innehåll
Mackarena coachar

Se hit, det kan vara dig/er vi söker!

05 JUN 2013 17:08
Anmäl intresse för breddlägers- och distriktslagsarrangemang samt ledaransvar. Nu vill vi ha in era förslag på vilka föreningar och ledare som vill vara inblandade i höstens bredd- och distriktslagsläger samt resa till Katrineholm. Det är flickor och pojkar som börjar åttan till hösten som är aktuella.
  • Skapad: 05 JUN 2013 17:08

Vilken förening vill arrangera breddlägret den 5-6/10 (2 dagar)? Läs mer om vad arrangemanget innebär här. Arrangörsföreningen bör kunna ställa upp med en huvudansvarig ledare som planerar träningspassens innehåll samt gör lägerinbjudan m.m.  Utöver denne/a behövs ytterligare ett antal ledare från egna/andra föreningar som vill hjälpa till på breddlägret. Ifjol arrangerades lägret i Skellefteå. Vi ser gärna att arrangörsskapet flyttar runt i länet.
 
Vi vill även ha in förslag på distriktslagsledare för pojkarna resp. flickorna (2 per lag). Läs mer om vad distriktslagsuppdraget innebär här samt förslag på arrangörsföreningar av distriktslagsuttagningslägren (1 helgdag i november). Uttagningarna kan ligga på olika eller samma ort för flickorna/pojkarna. Det kan vi samråda om. Distriktslagsledarna bör kunna delta helt eller delvis på breddlägret men de behöver inte vara ansvariga ledare på breddlägret om de inte så vill. De huvudansvariga distriktslagsledarna bör inte vara aktiva föreningsledare för de aktuella spelarna. Det funkar ju dock utmärkt att vara ledare för pojkarna om man är aktiv flicklagsledare för åldersgruppen eller vice versa. På det viset får man ju ändå chansen att åka med några av "sina" spelare till Katrineholm.
 
Vi vill ha era förslag på ovanstående uppdrag senast 16 juni för att hallbokningar ska kunna göras innan semestertiderna börjar.
 
Läs gärna vår policy för breddläger- och distriktslag.

Frågor ställs till Pernilla Persson
070-254 43 20.

Skribent: Camilla Park

TÄVLINGSPLANERING
2016/2017

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

Postadress:
Nordsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nordsvenskavbf@volle...

Se all info