Hoppa till sidans innehåll

Norsjö Volley prisas

09 DEC 2013 10:36
Den 4 dec delades medel ut från stiftelsen Prins Gustav Adolfs och Prinsessan Sibyllas Minnesfond. 50 000 kronor tilldelades Norsjös stolthet Norsjö Volley och deras arbete för att stärka barn och ungdomar i deras idrottande.
  • Skapad: 09 DEC 2013 10:36

Norsjö Volley är ett viktigt inslag i Norsjö samhälle och det är en förening som, förutom att engagera sig i Volleybollsporten, även arbetar för att främja barn och unga.

-          Vi känner oss stolta att vi fick medel från fonden och känns som ett kvitto på det arbete vi lagt ner, säger Ann Bergqvist, Norsjö volleys ordförande.

-          Vi sökte till fonden just för att den bland annat riktar sig till barn och unga, säger Sofie From, engagerad i Norsjö Volleys styrelse. Att vi fick pengar gör att vi kan göra ännu mer för våra barn och ungdomar inom föreningen.

Pengarna som föreningen sökte kommer delvis gå till att anordna kurser och träffar för ledarna inom ungdomsverksamheten. Norsjö Volley kommer även att satsa mer på cuper och turneringar för sina ungdomslag för att se hur de ligger till i förhållande till övriga volleybollsverige.

Norsjö kommun fick äran att komma med det glädjande beskedet.

Skribent: Camilla Park

TÄVLINGSPLANERING
2016/2017

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

Postadress:
Nordsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nordsvenskavbf@volle...

Se all info