Hoppa till sidans innehåll

Läger inför DistriktsSlaget

18 OKT 2013 07:12
Den 10 november kallas ca 20 spelare av vardera könet till distriktslagsuttagningar i Arvidsjaur, Camp Gielas av de huvudansvariga ledarna Lars-Göran Granberg, Umeå (flickor) och Patrik Persson, Storuman (pojkar).
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:24

De spelare som just nu hunnit längst i sin utveckling får då chansen att visa vilka som ska utgöra våra distriktslag för pojkar och flickor som åker till DistriktsSlaget den 5-6 januari i Katrineholm för att möta övriga Sverige.

Andra lägret sker den 7 december i Umeå, där kommer 12 spelare vara uttagna.
Läger 1. Samling 9.30 på Camp Gielas. Avslutar träningen klockan 15.00.
Läger 2 Samling 9.30 på IKSU Sport.
Avslutar träningen klockan 16.00.

Till DistriktsSlaget får 10 spelare (+2 reserver på hemmaplan) åka. Läs gärna mer i Nordsvenska VBF:s policys och lathundar.

En kallelse kommer till de deltagare som blivit uttagna, senast sista oktober. Då lägret är på en dag kommer det inte kosta något för deltagarna, dock för deltagarna stå för egen lunch och resande till lägret. Praktisk information kommer skickas via mail till de uttagna spelarna. I skrivande stund är inte allt klart gällande killarnas träningar. Patrik Persson kommer också behöva en assisterande coach, så är någon intresserad så hör av er till Patrik via This is a mailto link

Skribent: Camilla Park

TÄVLINGSPLANERING
2016/2017

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

Postadress:
Nordsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nordsvenskavbf@volle...

Se all info