Hoppa till sidans innehåll
Foto: Karl-Gunnar Miltsis Prisutdelare var Björn Berg och Krocko

Krockocupen – en kidsvolleycup i två delar

10 FEB 2015 15:07
I början av februari ordnades historiens första volleybollturneringen i Holmsund, en dryg mil utanför Umeå. Cupen bestod av två delar först en kidsvolleyturnering med 36 lag och sedan bad i Äventyrsbadet som ligger i samma anläggning.
  • Skapad: 10 FEB 2015 15:07

Dagen blev verkligen lyckad med många positiva kommentarer från både ledare och föräldrar. OS-deltagaren Björn Berg var tillsammans med Krocko prisutdelare vilket var mycket uppskattat. Björn delade ut medaljer och diplom medan Krocko fick dela ut dagens överraskning som var en glass till alla deltagare.

-          Vilket fantastisk koncept kidsvolley är och vad roligt att barnen får en förebild inom volleyboll och inte bara inom fotboll och hockey, säger Björn Berg efter att gratulerat alla 150 spelare.

Efter turneringen var det bad med mycket lek och rutschkaneåkning för både föräldrar och syskon som varit med under dagen. Att även barnen uppskattade konceptet kan Karl-Gunnar Miltsis som höll ihop turneringen intyga.

-          I duschen efter badet hörde jag ett barn säga till sin pappa ”Det här var inte bara roligt, det var mycket roligare än jag förväntat”. Det måste väl vara det bästa betyg man kan få, säger en mycket nöjd tävlingsledare.

Skribent: Karl-Gunnar Miltsis genom Camilla Park

TÄVLINGSPLANERING
2016/2017

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

Postadress:
Nordsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nordsvenskavbf@volle...

Se all info