Hoppa till sidans innehåll

Instruktörskurs i Kidsvolley 9/10 i Umeå

22 SEP 2011 11:52
Svenska och Nordsvenska Volleybollförbundet bjuder in till instruktörsutbildning i kidsvolley. Att verka som instruktör innebär att man instruerar ledare och skolpersonal till att bli kidsvolleytränare. Uppdrag som sedan är arvoderade och uppskattade av både förbund, klubbar och skolor.
  • Skapad: 22 SEP 2011 11:52

Kidsvolleyn växer så det knakar. Den nya distriktsorganisationen har medfört till att distriktsstyrelserna satsar på utbildningstillfällen. Det allra viktigaste för Svensk Volleyboll är att fler utövar vår underbara sport och där är kidsvolley en nyckelfaktor för att lyckas. Barn älskar kidsvolley och nu behövs fler personer med erfarenhet och vilja som vill hjälpa till för att vi ska lyckas med målet att verkligen bli fler.

 

Instruktörsutbildningen kommer äga rum i Umeå 9 oktober. Upplägget är teori och praktik. Vi ska inspirera varandra och dela med oss av våra kunskaper samt att ”level 3” introduceras. Till vår hjälp och även garanti för en givande utbildning har vi lyckats knyta till oss Peter Morell från det Danska Volleybollförbundet. Peter är fantastisk på att inspirera plus att han är pappa till kidsvolley och alltså vet allt som är värt att veta.

 

Huvudinstruktör: Peter Morell, Danska Volleybollförbundet.

Tid: Söndag 9 oktober kl. 9:00 - 14:00

Plats: Gamla Ålidhemsskolans gymnastiksal, Ålidhem, Umeå

Utrustning: Träningskläder, inomhusskor och vattenflaska.
Anmälningsformulär hittar du här. Anmäl dig via webbformuläret senast den 28 september!

Anmälningsavgift och reseersättning täcks via idrottslyftet. Skicka uppgift om resekostnader till Linda Hjortborg Sandlund i samband med anmälan.

Kursen arrangeras av:

Svenska VBF och Nordsvenska VBF i samarbete med KFUM Umeå. Kontakt:

Linda Hjortborg Sandlund på KFUM Umeås:s kansli: This is a mailto link och

Paul Engström på SVBF:s kansli: This is a mailto link

 

Peter Morell håller även i en kidsvolleykurs för skolpersonal samt en grundkurs för kidsvolley på lördagen 8/10 i Umeå. Mer information och anmälningslänkar hittar du här i nyhetsarkivet på Nordsvenskas hemsida. Sprid gärna informationen om kurserna vidare!

 

Läs mer om Kidsvolley

 

Skribent: Malin Karlsson

TÄVLINGSPLANERING
2016/2017

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

Postadress:
Nordsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nordsvenskavbf@volle...

Se all info