Hoppa till sidans innehåll

Gamen Games i Vännäs

25 MAR 2010 09:29
Nu till helgen den 27-28 mars avgörs Gamen Games i Vännäs. Det är norrlands största ungdomsturnering i volleyboll. Årets 43 lag anmälda lag är rekord i turneringens historia sedan Vännäs volleybollklubb tog över arrangemanget från Storumans IK i början på 1990-talet (tidigare Umanblocket).
  • Skapad: 25 MAR 2010 09:29

Det är ett efterlängtat och faktiskt bevis på att volleybollsporten är på stark frammarsch i norr och det med besked. I kidsvolleyturneringen (6-9-år) deltar 15 lag från Norsjö, Vännäs och Stöcke. I Volley 2000-turneringen (10-13 år) deltar 20 lag från Norsjö, Vännäs, Storuman, Glommersträsk, Stöcke, Härnösand och IKSU (Umeå). I ungdomsklassen (>13 år) får Norsjös talangfulla tjejer motstånd av Härnösand, Storuman och Skellefteå. Sist men inte minst så deltar lag från Storuman, Vännäs och IKSU i den pånyttfödda pojkklassen. Det känns förstås extra roligt att välkomna lag från Storuman IK:s omstartade volleybollsektion välkomna tillbaka!

Det blir full rulle i Vännäs i helgen då ca 250 volleybollungdomar gästar och sysselsätter arrangörsföreningen Vännäs VK med matchfunktionering och fikaservering på Lilja- och Hammarhallen, matservering på Liljaskolan, biovisning på medborgarhuset och övernattning i Liljaskolans klassrum m.m

Skribent: Malin Karlsson

TÄVLINGSPLANERING
2016/2017

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

Postadress:
Nordsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nordsvenskavbf@volle...

Se all info