Hoppa till sidans innehåll

Distriktslagsuttagningar

03 NOV 2012 12:31
Nu är det dags att samla ihop våra just nu bästa fjortonåringar till att bära de Nordsvenska färgerna på DistriktsSlaget i Katrineholm.
  • Skapad: 03 NOV 2012 12:31

Till DistriktsSlaget, 5-6 januari i Katrineholm, ska 10 spelare (+ 2 reserver på hemmaplan) samt två ledare åka för såväl flickorna som pojkarna. En garanterat häftig upplevelse! Uttagningsförfarandet fungerar så här (enligt vår policy):

 

Flickorna:

Samlas den 24-25 november i Storuman för laguttagningsläger. Träning och övernattning på bollhallen. Till lägret nominerar varje förening de spelare som anses ha kapacitet att knipa någon av de 10 platserna. Mer detaljer om kostnader för lägret kommer (kommer att hållas så låga som möjligt). Se till att förvarna era aktuella spelare om datumet redan nu. 98:or prioriteras men 99:or som har stor chans att ta en plats bland de 10 kan också vara aktuella.

 

Föreningarna ombedes skicka sina förslag på tjejer till lägret till lagansvariga Inger Carstedt senast söndag den 4 november. Se mer information i Ingers mejlutskick.

E-post: This is a mailto link

 

Pojkarna:

Truppen är i stort sett redan klar sedan breddlägret i Skellefteå. Killarna matchade ihop på Sverigesseriesammandraget för U17-lag i Glommerträsk förra helgen. De är kallade till träningsdag på IKSU den 15 december 12:30-14:30 samt 16:30-18:30.

 

Kontakta lagansvarige Lars-Göran Granberg för mer information.

E-post: This is a mailto link

 

 

Har ni övergripande frågor eller funderingar kring distriktslagen?

Kontakta Malin Karlsson, distriktsordförande

E-post: This is a mailto link

Skribent: Malin Karlsson

TÄVLINGSPLANERING
2016/2017

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

Postadress:
Nordsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nordsvenskavbf@volle...

Se all info