Hoppa till sidans innehåll

Danske Mr Kidsvolley kommer!

17 AUG 2011 21:32
Boka genast in och sprid till andra att helgen den 8-9 oktober får distriktet finbesök av danska volleybollförbundets bredd- och utbildningschef Peter Morell. Mr Kidsvolley kommer till Umeå för att hålla i flera kidsvolleykurser riktade till nya ledare, idrottslärare och fritidspedagoger samt instruktörer. Att gå kurs med Peter är en riktig inspirationsinjektion och han ligger till stor del bakom kidsvolleyns popularitet i Danmark och i södra Sverige.
  • Uppdaterad: 21 MAR 2013 14:59

Ta tillfället i akt och uppmuntra så många som möjligt i er förening, skola och övriga omgivning att gå kidsvolleykurs. Det är en fanastisk trevlig spelform anpassad framförallt till 6-9:åringar med mycket fart där bl.a. bollen kastas istället för slås. Perfekt att använda på t.ex. skolan och fritids.

Information om Kidsvolley

 

Detaljerade inbjudningar med tider kommer att ligga här inom kort. Grundkursen i kidsvolley (på ca. 3-4 timmar) hålls på lördagen och instruktörskursen på söndagen. Det är alltså möjligt att under en och samma helg bli instruktör genom att gå bägge kurserna även för den som inte gått kurs tidigare. Det kommer även att genomföras en grundkurs i kidsvolley för idrottslärare och fritidspedagoger under helgen.

 

Den som eventuellt redan gått grundkursen med Camilla (eller annan instruktör) kan ju se instruktörskursen som en rolig och nyttig fortbildning.

 

Kurserna arrangeras av Nordsvenska VBF i samarbete med KFUM Umeå

Praktiska frågor hanteras av

Linda Hjortborg Sandlund på KFUM Umeås:s kansli: This is a mailto link och

Paul Engström på SVBF:s kansli: This is a mailto link

 

Tidningsartikel om Peter Morell

Skribent: Malin Karlsson

TÄVLINGSPLANERING
2016/2017

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

Postadress:
Nordsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nordsvenskavbf@volle...

Se all info