Hoppa till sidans innehåll
Breddlägret2012

Breddläger 5-6 oktober i Umeå

09 SEP 2013 19:16
Nu börjar hösten nalkas och med den kommer äntligen breddlägret! Denna gång på IKSU i Umeå den 5-6 oktober. Årets breddläger välkomnar alla distriktets flickor och pojkar i åldersgruppen 99-00. Lägrets fokus ligger på teknikutveckling och att alla deltagare ska få plats och synas lika mycket oavsett förkunskaper och nuvarande förmåga. En rejäl satsning på ALLA våra framtida stjärnor!
  • Skapad: 09 SEP 2013 19:16

Breddlägret välkomnar varmt alla flickor och pojkar i åldersgruppen och vi hoppas att riktigt många tar denna gyllene möjlighet till att utvecklas ytterligare inom sporten genom träning tillsammans med spelare från andra föreningar under kvalificerad  ledning av kunniga och erfarna ledare.

De spelare som just nu hunnit längst i sin utveckling har senare i höst chansen att få utgöra de distriktslag för pojkar och flickor som åker till DistriktsSlaget den 5-6 januari i Katrineholm för att möta övriga Sveriges distriktslag. Läs mer om vår policy för breddlägret och distriktslagen här.

 

Information om breddlägret:

Vilka? Flickor och pojkar födda 99-00 (även yngre pojkar som klarar av att spela utan studs är välkomna)

Var? I Umeå på IKSU-hallen.

När? 5-6 oktober Start: Lördag 5/10 kl. 10:00 ombytta i salen England på IKSU. Slut: Söndag 6/10 kl. 15:00 i salen England på IKSU

Innehåll: Fyra st. bollpass; Lö. 10-12:00, 14-16:00. Sö. 9-11:00, 13-15:00 däremellan lunch och teoripass samt något kul på lördagkväll.

Övernattning: På hårt underlag i Midgårdsskolans danssalar (stora och fina)

Ledare: Lars-Göran Granberg, Lennart Jonsson, Emmelie Viklund och Gösta Olsson alla från IKSU Volley. Därutöver är ledare från gästande föreningar och andra intresserade varmt välkomna att assistera på lägret. För de externa ledare som kan delta en eller två heldagar bjuder distriktet på halva/hela mat- och resekostnaderna.

Deltagaravgift: 450 kr. I den ingår mat (lunch lö, middag lö, frukost sö, lunch sö), logi samt en deltagart-shirt. Resan till lägret bekostas av deltagarnas föreningar elelr deltagarna själva. Kolla det med din förening.

Anmälan: Senast 22 september via anmälningslänk här. 

Frågor? Ställes till Pernilla Persson, distriktslagsansvarig i NSVBF:s styrelse och Lars-Göran Granberg, lägeransvarig, IKSU Volley

Kontaktupgifter:This is a mailto link och This is a mailto link

 

Skribent: Malin Karlsson
Epost: This is a mailto link

TÄVLINGSPLANERING
2016/2017

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

Postadress:
Nordsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nordsvenskavbf@volle...

Se all info