Hoppa till sidans innehåll
Foto: Malin Karlsson Volleyboll är livet!

Blir du glad av volleyboll?

20 FEB 2014 21:35
Vi söker dig som vill ge ännu fler unga, gamla och framtida spelare från när och fjärran chansen att spela volleyboll och beachvolley. Du är varmt välkommen in i en kreativ och glad gemenskap kring en snabbt växande idrott i norr där öppenhet för alla, kidsvolley, sunda värderingar på alla nivåer, beachvolley, ungt ledarskap, veteranvolley, beachvolley, volleyboll i skolan med mera är viktiga ingredienser.
  • Skapad: 20 FEB 2014 21:35

Nordsvenska volleybollförbundet jobbar målinriktat med att förverkliga Svensk Volleybolls vision om att vara landets mest offensiva och expansiva idrott. Vi har kommit en bra bit på väg och så gott som varje helg arrangeras i Västerbotten turneringar med överfulla idrottshallar med entusiastiska barn, ungdomar och vuxna. Men, vi vill inte slå oss till ro med det.
Vi vill att ännu fler ska få spela så länge som de själva önskar. Vi tänker fokusera extra på expansion i Norrbotten, fler kidsvolleygrupper, unga ledare, bra mottagande av nyanlända samt bättre samspel mellan våra beachvolley- och volleybollföreningar. Vi behöver bli fler i distriktsorganisationen för att kunna förverkliga våra drömmar och visioner. Du får gärna engagera dig på den nivå som passar dig. Vi lovar att det kommer att kännas meningsfullt och roligt! Du kan till exempel:
  • Sitta med i vår styrelse som har moderna mötesformer d.v.s. ca sex effektiva välplanerade telefonmöten plus två fysiska mycket kreativa och visionära möten per år. De ledamöter som vill och kan deltar även på våra inspirerande mötesplatser med föreningarna. Det finns två lediga ledamotsplatser.
  • Starta upp kidsvolley/volleyboll/beachvolley där du bor eller hjälpa oss med kontakter till de du tror skulle vilja vara med.
  • Tipsa oss om och sprida glada nyheter, artiklar och bilder i sociala medier.
  • Planera och genomföra evenemang, arrangemang, skaffa sponsorer etc.
  • Spela volleyboll med kompisgänget genom att delta i Sverigeseriesammandrag, en eller flera ggr per säsong.
  • Planera och strukturera vår säsongsplanering av tävling och utbildning så den blir ännu modernare, smartare och attraktivare.
  • Strukturera och komma med goda projektidéer. Till exempel med inriktning på integration och utveckling av unga ledare.
  • Skapa nätverk för unga aktiva ledare och spelare som kan spela in fräsha idéer på oss i styrelsen.
Tycker du att sammanhanget runt Nordsvenska VBF låter intressant? Tveka inte att höra av dig! Vi har säkert något som passar dig och vi går igång på engagemang och nytänk! Tvekar du, så ber vi dig i vilket fall om en tjänst; dela och sprid detta vidare - en god gärning som vi tackar för. Blir du intresserad och vill veta mer? Skriv ett meddelande på vår Facebooksida eller skicka ett mejl till This is a mailto link - vi vet att du inte kommer att ångra dig!
Styrelsen i Nordsvenska VBF
Nordsvenska styrelsen 2013

Mattias, Malin, Kenth, Pernilla, Magdalena och Patrik

Skribent: Malin Karlsson
Epost: This is a mailto link

TÄVLINGSPLANERING
2016/2017

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

Postadress:
Nordsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nordsvenskavbf@volle...

Se all info