Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte och planeringskonferens i Malå 27 april

02 FEB 2014 12:00
I vår har vi planerat in två mötesplatser för Nordsvenskas styrelse och våra medlemsföreningar. Den 15 februari i Norsjö och den 27 april i Malå. Boka in!
  • Skapad: 02 FEB 2014 12:00

I tävlingskalendern har det skett några mer eller mindre stora ändringar bland annat på grund av att Norsjö glädjande nog både nådde allsvenskan samt utsågs av Västerbottens idrottförbund att arrangera ett evenemang i deras satsning på kulturhuvudstadåret Umeå 2014. Under denna helg med Volleyboll i Norsjö den 15-16/2 har vi valt att lägga en av årets mötesplatser med Peptalk och Eftersnack runt den allsvenska matchen. Det är en mycket öppet hållen träff till vilken vi hoppas på många besökare med både långdragen volleybollpassion samt de som aldrig varit i kontakt med volleyboll förut inte minst ledare och spelare från andra idrotter. Bjud in grannar och bekanta!

 

Vårens andra mötesplats tänker vi ska bli en årlig tradition likt den en gång var i vår föregångare Västerbottens volleybollförbund d.v.s. Planeringskonferens i samband med årsmöte. Dit ska alla föreningar skicka minst en representant med god insikt i föreningens behov av utbildning- och tävling den kommande säsongen samt intresse för att arrangera desamma.  Söndag den 27 april kl. 12-16:00 på hotellet i Malå (OBS! ändrat datum p.g.a. distriktsidrottsförbundens årsstämmor den 26 april). Där ska vi tillsammans sätta upp utbildningsplan och tävlingskalender för 2014-15. BOKA IN!  Kanske blir det även något inspirerande föredrag! Inbjudan och mer information kommer...

Skribent: Malin Karlsson
Epost: This is a mailto link

TÄVLINGSPLANERING
2016/2017

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

Postadress:
Nordsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nordsvenskavbf@volle...

Se all info