Hoppa till sidans innehåll
Foto: Malin Karlsson Stöckecupen

Börja spela


Visste du att volleyboll är en av världens största bollsporter? I Sverige finns ungefär 200 föreningar som erbjuder volleyboll och beachvolley.

För barn och ungdomar finns fler spelformer.

Kidsvolley  - Level 1-3

För de allra minsta barnen finns Kidsvolley som spelas både utomhus och inomhus.  – en form av volleyboll som är enkel och framförallt rolig att spela. Kidsvolley spelas på olika nivåer beroende på hur långt barnen har kommit i träning och utveckling. Låt dig inspireras av kidsvolley på våra barn- och ungdomssidor.

Level 4-7 10-14 år

Level 4-7 (fyrmanna) är de nivåer som kommer efter Kidsvolley level 1-3. Dessa nivåer passar bra även för andra åldrar och är perfekt som nybörjar och motionsspel. Här spelar du bland annat med studs. Hur går spelet till? Läs mer på våra barn- och ungdomssidor.

Juniorer och seniorer

Volleyboll beachvolley kan spelas på alla nivåer även av vuxna. De allra bästa är med i Elitserien i volleyboll eller spelar på Swedish Beach Tour utomhus. Andra bildar lag för att hålla igång och motionera med sina vänner. Sverigeserien i volleyboll och Opentävlingar i beachvolley finns för att tex. kompislag ska få möjlighet att tävla.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:10 Skribent: Hanna Wigertz Andersson

TÄVLINGSPLANERING
2016/2017

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

Postadress:
Nordsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nordsvenskavbf@volle...

Se all info