Hoppa till sidans innehåll

För arrangörer


Här finns information riktad till arrangörerna av rankinggrundande beachvolleybolltävlingar.

Ansökan om rankinggrundande tävling i Beachvolleyboll

 

Att arrangera en beachvolleytävling 2009

Nedan kan ni läsa om att arrangera en beachvolleytävling. Sen kan man arrangera s.k. freerides där ni kan ha egna regler. Dock måste ni söka sanktion om ni vill ha hjälp med annonsering på kalendern alternativt ha med spelare som har licens.

 

Säsongen 2009 kommer att innehålla nio elittävlingar varav åtta ingår i Nestea Swedish Beach Tour. Deltävlingarna på Nestea Swedish Beach Tour produceras av Svenska Volleyevent AB i samarbete med en lokal arrangör på varje spelplats.

SVBF vill ha två Challenger geografiskt spridda varje helg samt 3-9 Open varje helg. Det finns intentioner att fortsätta att göra nationaldagen, den 6 juni, till volleybollens dag och här ser SVBF gärna att det blir en dag med mixed-tävlingar över hela landet. Övriga dagar får mixed-tävlingarna konkurrera med andra arrangemang. SVBF vill att föreningarna planerar lokala "mini-tourer" på Open-nivå. Boka med hjälp av "grannföreningar" en serie tävlingar som kan inspirera bland annat ungdomsspelare att pröva på spel på seniornivå. Det behövs också ett större tävlingsutbud för spelare under Challengernivå.

SVBF har förhoppningar om att kunna lägga en länk till en manual för ansökan av tävling i den nya tekniken. Arrangörer ombedes att tills vidare skicka in sedvanlig ansökan/sanktion för tävling som efter hand läggs ut i tablån. Är ni snabba så kan vi bli duktiga på att fylla tablån med tävlingar. I år hanterar SVBF alla inkomna ansökningar vid i huvudsak tre tillfällen. Den 1 mars, 15 mars och den 1 april fördelas inkomna tävlingar ut i tablån. Efter dessa datum hanteras ansökningarna efter hand som de kommer in. Skicka ansökningarna till This is a mailto link  

Uppdaterad: 30 DEC 2009 17:50 Skribent: Paul Engström

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info