Hoppa till sidans innehåll

Beachvolley-SM 2020


26 juli - 2 augusti avgörs Beachvolley-SM 2020 på Tylösand. Vi längtar efter tävlingarna, som genomförs under förutsättning att alla - förbund, arrangör, deltagare och anhöriga - tar sitt ansvar.


SM anpassas till rådande situation
2020 års upplaga av Beachvolley-SM kan och får inte bli den folkfest vi är vana vid. Rådande virusläge, samhällssituationen och polistillståndet för SM ställer nya och höga krav på arrangemanget, och för att möta dem vidtas åtgärder som på olika sätt anpassar och skalar ner såväl tävlingarna som evenemanget i sin helhet.

Antal klasser och deltagare blir färre än förra året och de många kringaktiviteterna samt läktare, tält och restaurang tas bort. Samtidigt avgränsas spelområdet av en inhägnad för att säkerställa att tävlingarna kan genomföras på ett säkert sätt.

För att tävlingarna ska kunna genomföras på ett bra sätt krävs också att alla respekterar och tar ansvar för att följa beslutade begränsningar och regler som tagits fram i strävan efter att minska risken för smittspridning samt för att evenemanget ska falla inom ramen för de smittskyddsåtgärder som regering och myndigheter fastställt.


Publik ej välkommen på plats 
Ingen publik kommer vara tillåten på plats och anhöriga ska i möjligaste mån stanna hemma. Publik som följer tävlingarna vid inhägnaden kommer uppmanas att lämna området.

Endast deltagare är välkomna till Beachvolley-SM 2020. Med deltagare avses spelare, domare, andra funktionärer, coach i miniorklassen (endast en coach per lag i miniorklassen) och andra som är viktiga för tävlingarnas genomförande. Detta måste följas för att vi ska kunna genomföra SM enligt det polistillstånd som gäller för evenemanget.


Medicinskt protokoll ska följas
Beachvolley-SM genomförs under förutsättning att alla deltagare tar sitt ansvar och följer det medicinska protokoll som tagits fram specifikt för mästerskapet. Läs mer här!

Dokument
Medicinskt protokoll för Beachvolley-SM, version 1.1


Streaming
Arrangören BeachTravels och Svenska Volleybollförbundet har tillsammans med Volleykanalen jobbat fram en streaminglösning som gör det möjligt att följa SM-turneringarna från ett stort antal banor hemifrån. Satsningen på streaming är möjlig tack vare ett samarbete mellan BeachTravels och Halmstad Stadsnät. Läs mer här!

Sändningarna görs via Volleykanalens Youtubekanal, klicka här för att komma till den!


Startfält, spelscheman, resultat & tävlingsinfo
Startfält, spelscheman och allmän tävlingsinfo publiceras på respektive tävlingsklass cupsida. Du hittar samtliga cupsidor längst ned på denna sida.

Vänligen notera att både startfält och spelscheman kan ändras med kort varsel då risken för förändringar/avhopp är stora i dessa tider. Spelare och coacher uppmanas därför att hålla sig uppdaterade via aktuell cupsida.


Tekniska möten och avprickning

Vid Beachvolley-SM 2020 hålls inga tekniska möten. Istället ska samtliga deltagande lag checka in sig dagen innan tävlingsklassen börjar spela.

Incheckningen sker digitalt via ett formulär som skickas ut via mejl senast dagen innan respektive klass startar. Formuläret kommer även kunna nås via klassernas cupsidor, som länkas längst ned på denna sida.


Boka boende
Se till att boka boende så snart som möjligt. Information om  boenden i olika prisklasser finns här! 

Många boenden i Halmstad har en månad som avbokningsgräns, men de flesta boendealternativ går med på att ge tre veckors avbokningstid om de blir kontaktade personligen.


Pressinfo
Press/media uppmanas att i möjligaste mån bevaka SM-tävlingarna hemifrån, via stream och resultatsidor. För att underlätta bevakningen kan Svenska Volleybollförbundet vid begäran tillhandahålla pressbilder på medaljörer samt kontaktuppgifter till dessa. Sådan begäran skickas till Herman Sewelén (This is a mailto link, 073-8392849), kommunikatör på Svenska Volleybollförbundet.

Ett begränsat antal fotografer och reportrar välkomnas till Beachvolley-SM. För att få tillträde till spelområdet krävs att den som önskar bevaka tävlingarna på plats både 1) ansöker om pressackreditering och att 2) den sökande har ett nyhetsmedium som uppdragsgivare.

Ansökan om pressackreditering skickas till Herman Sewelén (This is a mailto link), kommunikatör på Svenska Volleybollförbundet. Ansökan ska innehålla namn, telefonnummer och mejladress till den sökande, samt uppgifter om uppdragsgivare och i vilken roll den sökande bevakar SM. Ansökan ska också innehålla kontaktuppgifter till uppdragsgivaren, med vilken Svenska Volleybollförbundet kan komma att kontrollera uppdraget. Den som ansöker om pressackreditering ombeds dessutom att ange om den önskar bevaka specifika matcher, lag eller spelare. Detta är viktigt då den som via pressackreditering beviljas tillträde till spelområdet endast får vistas där under begränsad tid, exempelvis under en specifik match då ett särskilt lag spelar. 


Kontakt
Tävlingstekniska frågor eller spelschema: This is a mailto link
Projektledare Svensk volleyboll: This is a mailto link
Lokal projektledare & arrangör: This is a mailto link


Cupsidor - klass för klass
På dessa sidor publiceras startfält, spelscheman och resultat löpande.

MINIOR
• Level 5  2 aug

UNGDOM
• U20 Herr/Dam 26-27 juli
• U19 Herr/Dam 28-29 juli
• U18 Pojk/Flick 26-27 juli
• U16 Pojk/Flick 28-29 juli
• U15 Öppen/Flick 30-31 juli

SENIOR
• Herr 30 juli-1 aug
• Dam 30 juli-1 aug
• Mixed 1-2 aug

VETERAN
• 35+ Herr/Dam 27 juli
• 40+ Herr/Dam 29 juli
• 45+ Herr/Dam 1 aug
• 50+ Herr/Dam 27 juli
• 55+ Herr/Dam 29 juli

Uppdaterad: 24 JUL 2020 13:20 Skribent: Svensk volleyboll

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info