Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

World Tour: Yoken/Ögren i Main draw i Mexiko

När världstouren kommer till Chetumal, Mexiko, finns ett svenskt lag på plats i form av Yoken/Ögren. Duon kliver direkt in i huvudturneringen.

WT-turneringen i Mexiko är trestjärnig och avgörs 23-28 oktober, med Main draw från torsdagen den 25 oktober.

34 lag från 17 olika länder är på plats och Sverige finns representerade genom Tadva Yoken och Sofia Ögren. Duon är just nu ute på en häftig turné på andra sidan Atlanten. Så sent som förra veckan försökte de kvala in till den fyrstjärniga världstourtävlingen som avgjordes i Las Vegas, USA. Och nu fortsätter alltså äventyret med Chetumal Open.

Startfältet är fullt av spännande namn. Ett som sticker ut från mängden är amerikanska legendaren Kerri Walsh, 40, som är trefaldig olympiamästare.

Vilka vårt svenska tandem ställs mot i det inledande poolspelet är i skrivande stund inte klart. Det får vi reda på först efter onsdagens kval. Håll utkik på den officiella turneringssajten för uppdateringar! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Visa det här inlägget på Instagram

Första träningen i Mexico ✅ Kvällspass med Schweiz och vi har bytt mössa mot bikini 🔥🔥🔥😅 #icopal #broochtak #hälsostyrkan #naprapatbussen #fivb #worldtour #Chetumal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ett inlägg delat av Sofia Ögren Beachvolley 🇸🇪🏐🌴🍍 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (@sofiasbeachlife) 21 Okt 2018 kl. 7:33 PDT

LÄNKAR
FIVB Beach Volleyball World Tour - Chetumal Open (spelschema, resultat, nyheter, foton m.m.) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

FIVB.com - Beach Volleyball Länk till annan webbplats. (officiellt sajt för Världstouren)


Läs FIVB:s införrapport här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
FIVB:s Facebook
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
FIVB:s Twitter
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
FIVB:s Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2018-10-24

Senast uppdaterad: 2018-10-24

Visa fler nyheter

Sponsorer