Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Mixed-SM slår rekord!

Ifjol var det 32 deltagande lag och i år har vi hela 47 anmälda lag till Mixed-SM! Får man en plötsligt sug efter att slåss om guldet i årets Mixed-SM är det dessutom inte försent att skicka en intresseanmälan till årets mästerskap!

Mixed-SM inleds i år på lördag, mästerskapets näst sista dag, innan det avgörs på Beachvolley-SM allra sista dag. Spelschema publiceras först efter kvartsfinalerna i senior-SM vilket betyder att det fortfarande finns en chans för de som vill vara med i kampen om guldet.

Man kan göra en intresseanmälan till reservplats genom att maila startplatssm@gmail.com innan 12:00 på fredag om tanken på ett Mixed-SM-guld fortfarande lockar!

Vi har fortfarande massor av spännande beachvolley att se fram emot och nedan ser ni ett schema över vilka klasser som är kvar i veckan!


Ska ni spela i någon klass? Missa inte att ni måste checka in era lag dagen innan tävlingsstart, vilket är en nyhet för i år, då det inte är några tekniska möten detta mästerskap. Ni hittar information om hur detta görs på länken till respektive tävlingsklass nedan.

Vill ni följa mästerskapet ytterligare? Grymma fotografen Robert Boman är på plats och förser oss med en rad grymma bilder från mästerskapsveckan så se till att följa Svensk Volleyboll på Facebook Länk till annan webbplats. samt Instagram Länk till annan webbplats. för att ta del av de senaste uppdateringarna från Tylösand, och glöm inte att tagga Robert Boman om ni vill sprida bilderna och stämningen vidare själva!

Under SM-veckan sänder även Volleykanalen flertalet matcher Länk till annan webbplats. från de 52 banorna på Tylösand Strand. Och när Senior-SM ska avgöras sänder Sportkanalen sluttampen med start av semifinalerna som inleds på lördag 09:00. Finalerna beräknas starta 13:15 och i år är det herrarna som inleder medan damerna avslutar.

Praktisk information om parkering, mat med mera hittar ni här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Minior
Miniormästerskapet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ungdom
U15-SM Länk till annan webbplats. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U16-SM Länk till annan webbplats. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U17-SM Länk till annan webbplats. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U18-SM Länk till annan webbplats. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U18-SM Mix Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U19-SM Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Junior-SM Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Junior-SM Mix Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering!
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senior
U23-SM Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Senior-SM Dam Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Senior-SM Herr Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Mixed SM Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering!
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Veteran
Veteran-SM 35+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 40+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 45+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 50+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 55+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 60+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Foto: Robert Boman.

Fler nyheter

Publicerad: 2019-07-31

Senast uppdaterad: 2019-07-31

Visa fler nyheter

Sponsorer