Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Herrmann/Buskhe femma i Danmark

Årets första Nevza Beach för herrar avgörs för närvarande i Danmark. Trots fina insatser av de svenska lagen återfinns inget av dem i måndagens finalspel.

Sammanlagt fyra svenska herrlag fanns på plats när säsongens första Nevza drog igång i Kolding i lördags. Alla fyra stod för fina insatser och noterades för segrar i de inledande omgångarna, något som tog dem vidare till den andra tävlingsdagen. Väl där tog det dock stopp. För samtliga.

Alexander Herrmann / Josef Buskhe (Göteborg Beachvolley Club) lyckades bäst och placerade sig på en meriterande femteplats. Faktum är att GBC-duon inte var särskilt långt ifrån en plats i semifinalerna. I vägen för den saken stod förstaseedade Chris Gregory / Jake Sheaf (ENG) som vann kvartsfinalen i två raka set (21-16, 21-18).

SVENSKA PLACERINGAR
Delad 13:e plats: Ludvig Simonsson / Jakob Molin
Delad nionde plats: Alexander Annerstedt / Christofer Lewin

Delad nionde plats: Martin Appelgren / Simon Bohman
Delad femte plats: Alexander Herrmann / Josef Buskhe

Mer information och turneringen finns på Danska Volleybollförbundets hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Startlista, spelschema och resultat rapporteras här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Nästa helg, 9-12 juni närmaste bestämt, är det dags för årets första Nevza Beach för damer. Hela åtta svenska lag är anmälda till turneringen som avgörs i Odense, Danmark. Mer information om turneringen följer de kommande dagarna.