Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Här är beachvolleyns säsongskalender

Beachvolleysäsongen närmar sig med stormsteg. Nu presenteras Säsongskalendern.

Det är nästan så att man kan känna sanden mellan tårna. För i dag, onsdag, kan volleyboll.se presentera ett säkert vårtecken. Under veckan har det matats in tävlingar för fullt i Säsongskalendern för 2017.

I vanlig ordning är det en arbetsgrupp med representanter från flera av våra arrangerande medlemsförening som arbetat fram underlag och förslag till det beslut som Tävlingsledningen fattat.

Antalet föreningar som ansökt om tävlingar fortsätter stiga. Med det följer också utmaningen att få ihop en bra helhet. Tack vare arbetsgruppen börjar årets schema nu ta form.
- Vi har tagit till oss kommentarer från föregående säsonger i arbetsprocessen och vi har arbetat med en arbetsgång där fler att engagera sig, så att det blir en jämn fördelning av tävlingar över både land och säsong. Ett stort tack till de föreningar som varit med, säger tävlingsledare Kristina Gehlin Hellgren och fortsätter:
- Det är glädjande att se även nystartade föreningar vill vara med och arrangera tävlingar.

Många tävlingarna har redan matats in i Säsongskalendern, men ytterligare ett gäng dimper in under de närmaste veckorna.

Vill du och din förening arrangera en tävling? Tveka inte att ansöka om sanktion via FX Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. I skrivande stund finns fortfarande möjlighet att få arrangera Open grön och Open svart samt ungsdoms-, mixed- och veterantävlingar. Under tävlingsperiod 16 finns också möjlighet att arrangera tävling på Challenger-nivå.

Här hittar du hela kalendern! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

LÄS MER
Swedish Beach Tour växer - intar nio städer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Foto: Johannes Norlander, Destination Kalmar

Fler nyheter

Publicerad: 2017-02-15

Senast uppdaterad: 2017-02-15

Visa fler nyheter

Sponsorer