Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Preliminärt Nevza Beach i Danmark

Nu i dagarna har Danmark skickat in och ansökt till CEV om att få arrangera Nevza Beach-tävling. I skrivande stund vet vi inte om tävlingen kommer att bli godkänd, men vi väljer att gå ut med information då den väntas få grönt ljus. Damer ska spela i Kolding 14-16 maj och herrar ska spela i Odense 20-22 maj. 32 lag i Main Draw - kval spelas inte på varken dam- eller herrsidan.

Sista anmälan för damer är och för herrar 29 april. Anmälan kan enbart göras från oss i VIS-systemet.

Bulletin nr 1 för damer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bulletin nr 1 för herrar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vid Nevza-mötet den 7-8 april antogs nya regler för Nevza Beach. Dessa är nu under slutgiltig framtagande och godkännande av CEV och presenteras så fort de gett grönt ljus.

En nyhet från CEV är att samtliga spelare som ska spela Nevza måste fylla i följande formulär (CEV BV-01 Players Commitment and Health Certificate form Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.) innan anmälan kan göras. De som vill anmäla sig till denna deltävling skickar då in ovanstående formulär, namn på er i laget och ser även till att beachvolleylicens samt internationell beachvolleylicens är aktiva för 2016. Har man ej tidigare spelat på Nevza nivån så skall även 12 siffrigt födelsenr, passnr och giltighetstid samt epost skickas in. Samtliga måste även se till att uppdatera f.d. Real Winner som numera heter Play Clean. Senast den 26 april ska detta vara tävlingsledningen tillhanda på tl@volleyboll.se.

Fler nyheter

Publicerad: 2016-04-20

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer