Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Ny sajt för beachvolleyälskare

En helt ny hemsida har lanserats för att samla information om beachvolleyspelare, matchresultat och annan statistik. Det är spelaren Jimmy Barath i Onsala som vid sidan av sitt IT-konsultarbete har byggt upp sajten.

- Det känns spännande att samla värdefull information på det här sättet. När jag blev skadad och inte kunde spela lika mycket längre behövde jag samtidigt lära mig mer om IT inom mitt jobb. Då blev det naturligt att jag valde att bygga den här sidan, eftersom jag följer det som händer inom beachvolleyn, säger Jimmy Barath.

Han är IT-systemarkitekt och har gjort sidan för att bidra med information, bilder och filmer för alla som är intresserade av beachvolley i Sverige. Det är ett hobbyprojekt, som efter två år tagit form till lansering.

Användarna kan bidra

- På volleyboll.se har jag saknat den djupare informationen med att bl.a. få en överblick över spelarnas resultat bakåt i tiden, ihopkopplat till varje enskild tävling på alla nivåer. Framöver hoppas jag kunna få till en bra statistik över varje spelare också. Jag vill gärna att användarna ska bidra med bilder, resultat, filmer och annat också för att hålla sidan levande, säger Jimmy.

beachvolleyboll.net Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2012-06-05

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer