Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Produktionsassistent sökes

Vi söker nu en produktionsassistent med inriktning mot tävlingsadministration till sommarens produktion av Swedish Beach Tour (SBT).

Produktionsteamet på SBT leds av vår produktionsledare Klas-Peter Sterner och består förutom honom av ytterligare tre personer och som produktionsassistent ingår man alltså i  detta team. Tjänsten har en tydlig inriktning mot tävlingsadministration vilket bl.a. innefattar hantering av startfält, resultat och statistik på SBT. Under etablering och avetablering arbetar du företrädesvis tillsammans med övriga i teamet men under tävlingarna handlar uppdraget främst om att sköta resultat- och statistikhantering under matcherna. Arbetet med etablering och avetablering är fysiskt krävande och statistikhanteringen gör att du bör ha viss förståelse och erfarenhet av hur spelet fungerar. Vi tror att du har ett intresse och en viss passion för beachvolley som livsstil, besitter en hög social kompetens och inte är rädd för att ta i när så krävs. Du tar gärna ansvar och har en hög förmåga att ta egna initiativ samtidigt som du trivs att jobba i grupp.

Arbetet omfattar två månaders heltidsarbete och är förlagt till följande perioder:

  • 6 juni – 20 juni.
  • 4 juli – 14 augusti.

Under dessa perioder finns lediga dagar men möjligheterna att kunna lämna produktionsteamet för hemresa är mycket begränsade.

 Grundläggande krav:

  • Minst 20 år.
  • B-körkort.
  • Datorvana.
  • Erfarenhet av sporten.

Swedish Beach Tour är en sommarturné som i år besöker åtta större städer eller sommardestinationer från Malmö i söder till Umeå i norr. Spelplatserna ligger antingen centralt mitt inne i städerna eller ute vid havet. På Swedish Beach Tour är beachvolleyns högsta nationella nivå där våra bästa svenska spelare gör upp om ära och prispengar i konkurrens med utländska toppspelare. Swedish Beach Tour produceras av Svenska Volleyevent AB, ett helägt dotterbolag till Svenska Volleybollförbundet. Läs mer på swedishbeachtour.se.

Lön efter överenskommelse. Skicka in din ansökan med CV och eventuella referenser per omgående, dock senast 30 april.

Frågor och ansökan:

Mattias Walfridsson, vd Svenska Volleyevent AB

mattias.walfridsson@volleyevent.se

 

Fler nyheter

Publicerad: 2011-04-11

Senast uppdaterad: 2011-04-11

Visa fler nyheter

Sponsorer