Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Dags för Easter cup

2-5 april är det dags för Sveriges största inomhusturnering i Beachvolley, Easter Cup.

Här hittar du mer information om turneringen: Klicka här Länk till annan webbplats.

 

2-5 april är det dags igen för inomhussäsongens största arrangemang, Easter Cup. Om man ska spela eller titta på någon turnering i vår så ska man se till att vara i Göteborg i påsk!

 

Tävlingsklasserna är uppdelade i två Challengerklasser, Open, Mixed och de kommer även att köra juniorklasserna U-15 (mixed), U-17, U-19 och U-21.

 

Challenger
De 6-8 (0-2 Wild Card) högst rankade spelarna anmälda till Challenger kommer att spela dubbel eliminering på fredag och lördag. Turneringsformen och prispengarna fungerar som en elittävling men rankingen som en Challengerturnering. Prispengarna för klassen är totalt 24000 kr. Semifinaler och finaler spelas på lördagen, matchstart 12.30. Finaler spelas 14.30 (Dam) resp. 16.00 (Herr).

På söndagen spelas ännu en Challengertävling. Denna är öppen för lagen som inte kommer med i dubbel eliminering. 10-12 platser genom ranking och 0-2 genom Wild Card per klass.

 

Open
Easter Cup bjuder på Sveriges största Open-klass med teoretisk plats för 144 lag. Gruppspel spelas på fredag 2/4 och slutspel spelas på lördag 3/4.

 

Junior

Easter Cup bjuder in till hela 7 olika juniortävlingar. Alla spelas färdigt på söndagen 4/4 och de olika klasserna har olika starttider.

 

Mixed

Måndag, 5:e april smäller vi på med en Mixed-turnering med plats för hela 48 lag!

 

Påskfest 3/4

Traditionsenligt håller vi stor fest på lördagen, denna gång med temat "Movie". För alla er som saknar sommartemat så rekommenderas att ta inspiration från en "sommarfilm" såsom Sunes sommar eller Baywatch (filmen).

Mer information finns på www.gbcbeach.com Länk till annan webbplats..

Fler nyheter

Publicerad: 2010-03-19

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer