Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Dags för damernas kval på Åland

Anna Åsberg och Sofia Ögren fick tuffast tänkbara motstånd i tisdagsmorgonens kval. På andra sidan nätet står Renata (15 pallplatser) och Leao (4 pallplatser) från Brasilien. Anna Klockar och Dewi Surjadi möter Minusa/Jursone från Lettland.

09.00 startar kvalet och just Anna/Sofia mot Renata/Leao kastar loss turneringen. Anna och Sofia har ju finalen i Tourfinalen att minnas och glädjas åt även om det blev förlust, men den här utmaningen heter duga!


Dewi Surjadi, internationell debut - i beachvolley

Första matchen på World Tour för Sofia Ögren och första internationella matchen för Anna Åsberg. Kunde börjat lättare......

Internationella rävarna Dewi Surjadi och Anna Klockar har många utländska matcher i benen. Dock handlade det då om volleyboll. När det kommer till internationella beachvolleymatcher är båda på 0. Minusa/Jursone har spelat ihop på World Tour de senaste 5 åren och har en femteplats som bäst. I år har det blivit ett antal 17:e platser och och en 13:e plats som bäst i Shanghai.

11.00 spelar Anna och Dewi på centercourten. För att gå in i huvudturneringen måste lagen vinna två matcher i kvalet.

Följ alla matcherna i kvalet genom att klicka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I huvudturneringen kommer det sen att finnas minst två svenska lag. Karin Lundqvist/Angelica Ljungquist samt Tora Hansson/Camilla Nilsson har båda fått Wild Card in i turneringen.

PS: Tyvärr har båda Frida Stahre/Mia Hallberg samt Nora Tawhid Söderholm/Rivia Oliveira dragit sig ur på grund av skadekänningar. 

Fler nyheter

Publicerad: 2009-08-17

Senast uppdaterad: 2009-10-26

Visa fler nyheter

Sponsorer