Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Beach Time Tour

Premiären av Beach Time Tour genomfördes på Göteborg BC´s anläggning i Åby. Nästa stopp på touren blir i Mellbystrand kommande helg.

Beach Time Tour West, Göteborg 17 maj 2009:

En dag som bjöd på strålande sol, moln och även några regnstänk avslutades med en strålande final i tre set där Ylva Degerman och Victoria Hansson stod överst på prispallen. Gruppspelet bjöd på många jämna och välspelade tresetare och det hela var ovisst ända fram till slutet. Marlene och Sara såg näst intill oslagbara ut i gruppspelet, medans Ylva och Victoria såg skakiga ut till en början. Ylva och Victoria såg bättre ut för varje match och kunde till slut vinna över klubbkompisarna Marlene och Sara i finalen. Ylva och Victoria är nu först i Sverige att bära dom åtråvärda Beach Time Tour Champion Taggsen.

U17 Flickor:
1. Ylva Degerman/Victoria Hansson VK Veddige
2. Sara Kjellgren/Marlene Hägglund VK Veddige
3. Linnea Ranch/Gabrielle Lindfors Göteborg BC/VK Veddige
4. Madelene Dranvik/Hanna Andersson VK Veddige
5. Amanda Andreasson/Frida Hedberg Göteborg BC

Arrangören Göteborg BC skickar en passning och uppmaning till alla ungdomsspelare och klubbar i Sverige att anmäla sig till nästa deltävling i Mellbystrand. Info om deltävlingen i Mellbystrand finns här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och anmäler sig gör klubbarna på den här sidan: Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Programmet i sin helhet finns på beachtime.se Länk till annan webbplats..

Fler nyheter

Publicerad: 2009-05-20

Senast uppdaterad: 2009-10-26

Visa fler nyheter

Sponsorer