Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Det nya anmälningssystemet i beachvolley

Det nya systemet för beachvolleybolltävlingarna är på plats. Spännande, modernt och innovativt där vi ser framför oss mindre problem och mycket snabbare och enklare resultathantering.

Igår skickades användarnamn och lösenord ut till samtliga föreningar inom Svenska volleybollförbundet. Har ni som förening inte fått något lösenord kontaktar ni Kristina Gehlin via kristina.gehlin@volleyboll.se. Alla utskick har gått till den officiella epostadressen som föreningen registrerat hos svenska Volleybollförbundet.

Säsongsplaneringen med alla tävlingar håller på att uppdateras just nu och ni hittar den aktuella listan via länken till höger på startsidan som heter "översikt turneringar". Gå dit. Länk till annan webbplats.

Sen finns det även en direktlänk som ni kan nå genom att klicka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

För att anmäla sig till tävlingar finns en pdf som visar steg för steg vad som händer. Även denna pdf hittar ni under "översikt tävlingar". Men du kan läsa pdf:en direkt genom att klicka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
Den dokumentet skickades också ut till alla föreningar i gårdagens utskick.

Den sista manualen för arrangörer är under framställning och kommer ut innan onsdagen. Den hittar ni också under översikt tävlingar men den kommer att skickas direkt till alla arrangörer.

SVBF har köpt in tjänsterna av norska Cupassist som SVBF tidigare arbetat med kring ungdomstävlingarna i volleyboll.

Det vi hoppas på nu är att allting kommer på plats så fort som möjligt. De som arrangerat Challengerturneringar vet att SVBF genom Paul Engström och Kristina Gehlin samt Malin Sandström försökt hjälpa till så mycket som möjligt så att övergången blir smidig.

Lycka till i sanden så kommer mer information så fort som möjligt.

Fler nyheter

Publicerad: 2009-05-19

Senast uppdaterad: 2009-10-26

Visa fler nyheter

Sponsorer