Hoppa till sidans innehåll
Foto: Beachhallen Malmö

Malmö - Bellevuestadion


Bellevuestadion är en av Sveriges största racketsportsanläggningar på drygt 14 000 kvm men framför allt hittar vi här även 3 beachvolleyplaner. Bellevuestadion ligger på Bollspelsvägen 3 i Malmö. Hallen är öppen året om, alla veckans dagar. För öppettider och bokning; http://www.bellevuestadion.com/

Träning och turneringar

Malmö beachvolley club arrangerar rankinggrundande turneringar och seriespel för medlemmar samt bedriver träning under vår- och hösttermin. Träningsverksamheten riktar sig till såväl barn & ungdomar som motionärer och de som vill satsa extra på sin beachvolleyträning. Det begränsade utrymmet sätter ramarna för klubbens verksamhet under inomhussäsongen.

Intresset för beachvolley ökar och Malmö beachvolley club har växt ordentligt sedan starten. Klubben vill satsa på barn & ungdom och samtidigt erbjuda bra träning och utvecklingsmöjligheter för sina övriga medlemmar.

Under senare delen av våren och sommar flyttar Malmö beachvolley club och dess medlemmar till Malmö Beach Arena som ligger i Västra Hamnen i Malmö.

 

Beachhallen Malmö

Uppdaterad: 26 MAR 2020 12:49 Skribent: Svensk Volleyboll

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info