Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Rösta fram dina favoriter till 2020 års beachvolleyutmärkelser

07 DEC 2020 15:36
Beachvolleyåret 2020 närmar sig sitt slut. Därmed är det dags att utse Årets spelare och Årets genombrott. Dessutom ska vi kora vinnare av Fair Play-priset.
  • Skapad: 07 DEC 2020 15:36

Årets spelare och Årets genombrott har utsetts sedan 1992 respektive 2001. Sedan ett par år tillbaka delas också Fair play-priset ut. Svenska Volleybollförbundets medlemsföreningar och spelare avgör vilka som får motta ta de prestigefyllda utmärkelserna!

Vem får rösta?
- Samtliga medlemsföreningar inom Svensk volleyboll.
- Samtliga spelare som har en beachvolleylicens och minst 50 rankingpoäng. 

Alla som tillhör ovanstående kategorier har fått ett mejl med instruktioner skickat till sig månaden den 7 december. För att mejlet ska hitta rätt behöver berörda spelare och föreningar se till att ha sina mejladresser registrerade i Idrottonline, där vi hämtar alla uppgifter. Vet du med dig att din adress måste uppdateras eller registreras bör du så snart som möjligt:
1. Ange mejladressen i Idrottonline.
2. Skicka ett mejl till This is a mailto link innehållande aktuell mejladress samt begäran om att delta i omröstningen. 

Så utses Årets spelare och Årets genombrott
Omröstningen pågår 7-13 december. I varje kategori utses en kvinnlig och en manlig utövare. De spelare som erhåller flest röster koras till vinnare och presenteras senare under december.

Så utses vinnaren av Fair Play-priset
Omröstningen pågår 7-13 december. Den spelare, dam eller herr, som erhåller flest röster koras till vinnare och presenteras senare under december. I händelse av att två eller fler spelare erhåller lika många röster ses båda som värdiga vinnare. Den som nomineras till Fair play-priset ska vara en spelare som behandlar såväl med- och motspelare som domare och funktionärer på ett respektfullt sätt. Spelarens attityd bidrar till en positiv anda, såväl på som utanför planen.

Skribent: Herman Sewelén
Epost: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info