Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Klartecken för anpassat Beachvolley-SM

17 JUN 2020 18:20
Svenska Volleybollförbundet och arrangören BeachTravels har fått grönt ljus att genomföra 2020 års upplaga av Beachvolley-SM, som behöver anpassas till förutsättningarna som pågående pandemi ger.
  • Skapad: 17 JUN 2020 18:20

Beachvolley-SM är planerat att avgöras 26 juli - 2 augusti på Tylösand. Precis som många andra evenemang påverkas mästerskapet av rådande samhällssituation.

De gångna veckornas beslut från regeringen och Folkhälsomyndigheten, som först öppnade för match och tävling i alla åldrar och som sedan gav klartecken för resor inom landet, var positiva.

I dag, onsdagen den 17 juni, kom ännu ett viktigt besked då Polisen gav klartecken för mästerskapets genomförande. 

Säkert och ansvarsfullt  

Med dessa grundläggande förutsättningar på plats arbetar Svenska Volleybollförbundet och BeachTravels tillsammans för att fastställa mästerskapets upplägg samt planera för hur tävlingarna ska kunna genomföras på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Det innebär bland annat att evenemanget på olika sätt kommer anpassas för att falla inom ramen för de smittskyddsåtgärder som regering och myndigheter fastställt.    

Vi förstår att frågorna är många, ber om fortsatt förståelse för situationens komplexitet och jobbar intensivt för att senast nästa vecka meddela mästerskapets fullständiga upplägg. 

Många boenden i Halmstad har en månad som avbokningsgräns, men de flesta boendealternativ går med på att ge tre veckors avbokningstid om de blir kontaktade personligen.

Mer information om Beachvolley-SM och anmälan till mästerskapet finns via den här länken.

Skribent: Herman Sewelén
Epost: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info