Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Beachvolley-SM 2020: Volleybollförbundet inväntar Folkhälsomyndighetens besked

25 MAJ 2020 15:49
2020 års upplaga av Beachvolley-SM är planerad att avgöras på Tylösand 26 juli - 2 augusti. Rådande coronaläge och samhällssituation gör det dock osäkert om mästerskapet kan genomföras.
  • Skapad: 25 MAJ 2020 15:49

Svenska Volleybollförbundet och arrangören BeachTravels följer händelseutvecklingen och inväntar de besked som Folkhälsomyndigheten (FHM) ska komma med de närmaste veckorna. Innevarande vecka väntas myndigheten ge uppdaterad information gällande matcher, tävlingar och cuper på seniornivå, utifrån pågående dialog med Riksidrottsförbundet. Senast under första veckan i juni kommer FHM också sedan meddela vilka råd, riktlinjer och restriktioner som ska gälla under sommarmånaderna.

När Folkhälsomyndigheten meddelat sina direktiv kommer Svenska Volleybollförbundet så snart som möjligt fatta beslut om Beachvolley-SM:s genomförande, vilket då kommuniceras ut här på volleyboll.se.

Anmäl utan risk

Det går fortsatt bra att anmäla sig till Beachvolley-SM. Sista anmälningsdag till mästerskapet är: 
• måndagen den 13 juli för samtliga barn-, ungdoms- och veteranklasser.
• måndagen den 20 juli för seniorer, Mixed-seniorer och U23-klassen. 

Att anmäla sig är ekonomiskt riskfritt i och med att anmälningsavgiften behöver vara betald först den dag som det är deadline för anmälan i respektive klass. Den som anmäler sig kan alltså välja att vänta med att betala anmälningsavgiften till dess att Volleybollförbundet lämnat besked om mästerskapets genomförande. Spelare/lag som redan betalat anmälningsavgiften får den återbetald om mästerskapet ställs in.

Mer information om Beachvolley-SM och anmälan till mästerskapet.

Skribent: Herman Sewelén
Epost: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info