Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Beachvolley-SM 2020: Här är startfälten - klass för klass

22 JUL 2020 15:01
2020 års upplaga av Beachvolley-SM avgörs på Tylösand 26 juli - 2 augusti och närmar sig med stormsteg. Nu är startfälten släppta i alla klasser!
  • Skapad: 22 JUL 2020 15:01

Startfälten finns via länk längst ner i artikeln och är kompletta i så när som alla klasser. Undantaget är Senior-SM, vars startfält blir fullständigt först tisdagen den 28 juli när Junior-SM- och U18-SM-turneringarna avgjorts, från vilka de totalt åtta guld- och silverlagen (fyra dam + fyra herr) kvalificerar sig.

Preliminära spelscheman rullar ut kontinuerligt i takt med att de blir klara.

Vänligen notera att både startfält och spelscheman kan ändras med kort varsel då risken för förändringar/avhopp är stora i dessa tider. Samtliga deltagare uppmanas därför att hålla sig uppdaterade via aktuell cupsida, se länkar nedan.

I princip alla klasser är fulla och till många av dessa finns kö-/väntelistor. Spelare och lag som redan nu vet med sig att de av någon anledning inte kan delta uppmanas därför att avanmäla sig snarast möjligt genom att skicka mejl till This is a mailto link. Uppmaningen gäller såväl lag i startlistorna som lag som står i kö.

Endast deltagare välkomna

Vi upprepar också tidigare information om att ingen publik kommer vara tillåten på plats och att anhöriga i möjligaste mån ska stanna hemma. Publik som följer tävlingarna vid inhägnaden kommer uppmanas att lämna området.

Endast deltagare är välkomna till Beachvolley-SM 2020. Med deltagare avses spelare, domare, andra funktionärer, coach i miniorklassen (endast en coach per lag i miniorklassen) och andra som är viktiga för tävlingarnas genomförande. Detta måste följas för att vi ska kunna genomföra SM på ett så säkert sätt som möjligt samt enligt det polistillstånd som gäller för evenemanget.

Här kan du läsa mer om vilka åtgärder som vidtas för att tävlingen ska kunna genomföras på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Satsning på streaming

Arrangören BeachTravels och Svenska Volleybollförbundet har tillsammans med Volleykanalen jobbat fram en streaminglösning som gör det möjligt att följa SM-turneringarna från ett stort antal banor hemifrån. Satsningen på streaming är möjlig tack vare ett samarbete mellan BeachTravels och Halmstad Stadsnät.

Mer information om streaming kommer senare under veckan.


STARTFÄLT – KLASS FÖR KLASS

Minior
Level 5  2 aug

Ungdom 
U20 Herr/Dam 26-27 juli
U19 Herr/Dam 28-29 juli
U18 Pojk/Flick 26-27 juli
U16 Pojk/Flick 28-29 juli
U15 Öppen/Flick 30-31 juli

Senior
Herr 30 juli-1 aug
Dam 30 juli-1 aug
Mixed 1-2 aug

Veteran
35+ Herr/Dam 27 juli
40+ Herr/Dam 29 juli
45+ Herr/Dam 1 aug
50+ Herr/Dam 27 juli
55+ Herr/Dam 29 juli

Skribent: Herman Sewelén
Epost: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info