Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Rösta fram dina favoriter till beachvolleyutmärkelser

28 NOV 2019 14:04
Beachvolleyåret 2019 närmar sig sitt slut. Därmed är det dags att utse Årets spelare och Årets genombrott. Dessutom ska vi kora vinnare av Fair Play-priset. Medlemsföreningar och spelare avgör saken!
  • Uppdaterad: 28 NOV 2019 14:04

Årets spelare och Årets genombrott har utsetts sedan 1992 respektive 2001. Det har varit personer med stor kunskap och anknytning till beachvolleyn som suttit i juryn och valt ut vilka som fått motta utmärkelserna. Sedan några år tillbaka är det dock Svensk volleybolls medlemsföreningar och spelare som avgör saken.

Vem får rösta?
- Samtliga medlemsföreningar inom Svensk volleyboll.
- Samtliga spelare som har en beachvolleylicens och minst 50 rankingpoäng.

Alla som tillhör ovanstående kategorier kommer få ett mejl med instruktioner skickat till sig fredagen den 29 november. För att mejlet ska hitta rätt behöver berörda spelare och föreningar se till att ha sina mejladresser registrerade i Idrottonline, där vi hämtar alla uppgifter. Vet du med dig att din adress måste uppdateras eller registreras bör du så snart som möjligt och senast fredagen den 29 november:
1. Ange mejladressen i Idrottonline.
2. Skicka ett mejl till This is a mailto link innehållande mejladress samt begäran om att delta i omröstningen.

Så utses Årets spelare och Årets genombrott
Omröstningen pågår 29 november - 6 december. Vinnarna avslöjas senare samma månad. Den dam- respektive herrspelare som erhåller flest röster koras till vinnare.

Så utses vinnaren av Fair Play-priset
Omröstningen pågår 29 november - 6 december. Vinnaren avslöjas senare samma månad. Den spelare, dam eller herr, som erhåller flest röster koras till vinnare.  I händelse av att två eller fler spelare erhåller lika många röster ses båda som värdiga vinnare! Den som nomineras till Fair play-priset ska vara en spelare som behandlar såväl med- och motspelare som domare och funktionärer på ett respektfullt sätt. Spelarens attityd bidrar till en positiv anda, såväl på som utanför planen.

Skribent: Herman Sewelén
Epost: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info