Hoppa till sidans innehåll
Foto: Tomas Pettersson

Var med och sprid beachvolley i Sverige

29 MAR 2018 11:18
Svensk volleyboll har tillsammans med Riksidrottsförbundet och Svenska spel påbörjat en satsning för att få fler människor att spela beachvolley. Projektet möjliggör för föreningar att sprida beachvolley i hela landet.
  • Uppdaterad: 29 MAR 2018 17:29

I grunden handlar det om att ta fram ett nytt koncept och att sprida det till våra föreningar. Konceptet är anpassat för de som inte spelat beachvolley tidigare. Tanken är att förenkla spelet, göra att man snabbt känner att man kan spela, tycka att det är utvecklande och roligt och därmed skapa möjligheter för fler att upptäcka vår fantastiska idrott. Målsättningen är att föreningar inom Svensk volleyboll ska ta till sig konceptet och föra det vidare lokalt.

15 000 kr i bidrag till föreningar
Föreningar har nu möjligheten att lämna en intresseanmälan för att medverka i projektet ”Alla kan spela beachvolley” och har då möjlighet att söka bidrag upp till 15 000 kr för att genomföra sina aktiviteter. En projektgrupp inom Svensk volleyboll utser föreningarna som blir antagna att delta i projektet. Alla uttagna föreningar ska gå en utbildning i konceptet. Utbildningen äger rum i Beachhallen i Södertälje kl 12.00-15.00 den 19 maj. Resekostnaden subventioneras av projektet. Utbildningen genomförs med teori och praktik med landslagstränaren Rasmus Jonsson som kursledare.

Intresseanmälan lämnas senast 9 maj, läs mer här!

Skribent: Jakob Birgersson
Epost: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info