Hoppa till sidans innehåll
Foto: FIVB

Info till dig som vill spela internationell beachvolley

03 FEB 2020 15:59
Internationella Volleybollförbundet (FIVB) har uppdaterat listan över kriterier som spelare ska uppfylla för att få delta i en FIVB-sanktionerad beachvolleytävling.
  • Skapad: 03 FEB 2020 15:59

För att spela på World Tour, Nevza eller annan internationell tävling måste en spelare vara godkänd för tävlan. För att vara godkänd krävs bland annat bland annat korrekt registrering och licensiering samt att spelaren genomgår en antidopingutbildning.

Nytt för i år är att spelare också måste gå en onlinekurs om matchmanipulering. Kursen är obligatorisk för den som vill spela internationell beachvolley. Du som har FIVB-login kan genomföra kursen via den här länken. Du som vill spela internationellt men inte är registrerad och därmed saknar FIVB-login kontaktar Robert Söderberg (This is a mailto link), som ansvarar för koordinering av internationellt beachvolleyspel. 

På den här sidan listas samtliga kriterier som måste uppfyllas för att en spelare ska bli godkänd för internationellt spel samt hur spelare/lag anmäler sig för tävling!

Skribent: Herman Sewelén
Epost: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info