Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Mer nyheter

Vi laddar för Selma Spa Master 2020 som avgörs 8-9 augusti. Tävlingen är sommarens totalt tredje Master, som ger Sverige-eliten möjlighet att sparra och tävla om rankingpoäng när corona satt ordinarie tävlingsverksamhet, Swedish Beach Tour, ur spel.
 
2020 års upplaga av Beachvolley-SM är till ända! Mästerskapet avslutades med att tävlingsveckans yngsta deltagare briljerade på Tylösand. Dessutom delades den sista mästartiteln ut.
 
Sanna och Tina Thurin (08 Beachvolley Club) samt David Åhman (IKSU) / Jonatan Hellvig (Lidingö SK) kan titulera sig svenska mästare i beachvolley 2020. Det står klart efter lördagens action på Tylösand!
 
Vilken dag! Nästintill optimala förutsättningar vädermässigt, mängder av högdramatiska macher och ytterligare två mästartitlar utdelade. Den femte dagen av Beachvolley-SM 2020 hade det mesta.
 
Helgen och finaldagen av Senior-SM hägrar! Vi påminner därför om att endast spelare och funktionärer får delta i 2020 års upplaga av Beachvolley-SM. Publik är inte välkommen på plats, utan hänvisas istället till Volleykanalens sändningar på Youtube!
 
Sveriges bästa beachvolleylag har intagit Tylösand och avverkat den första av klassens tre speldagar. Beachvolley-SM är därmed ett steg närmare sitt stora crescendo!
 
Sju nya mästarlag korades under den fjärde dagen av Beachvolley-SM 2020!
 
Den tredje dagen av 2020 års upplaga av Beachvolley-SM är lagd till handlingarna och två nya klasser, U16 och U19, har hunnit äntra Tylösand.
 
Den andra dagen av totalt åtta på Tylösand är avverkad och när vi sammanfattar den kan vi konstatera att vi har åtta purfärska mästarlag att presentera. Vi tar dem i tur och ordning.
 
2020 års upplaga av Beachvolley-SM är igång! Först ut att äntra SM-sanden var beachvolley-Sveriges junior- och U18-klasser.
 
26 juli - 2 augusti avgörs Beachvolley-SM på Tylösand. Volleyboll.se levererar förutsättningar, viktig information och nyttiga länkar inför det corona-anpassade mästerskapet.
 
Beachvolley-SM avgörs 26 juli - 2 augusti på Tylösand under förutsättning att alla deltagare tar sitt ansvar och följer det medicinska protokoll som tagits fram specifikt för mästerskapet.
 
När folkfesten är tvungen att utebli kan den beachvolleytörstande publiken istället vända sig till Youtube och Volleykanalen som jobbar för att få till så heltäckande SM-sändningar som möjligt.
 
2020 års upplaga av Beachvolley-SM avgörs på Tylösand 26 juli - 2 augusti och närmar sig med stormsteg. Nu är startfälten släppta i alla klasser!
 
Master 2020 har rivit av två stopp under juli månad. Massor med spännande matcher har spelats och tävlingarna har gett Sverige-eliten den sparring som eftersträvats när ordinarie tävlingsverksamhet, Swedish Beach Tour, satts ur spel.
 
123

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: info@volleyboll.se

Se all info