Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Mer nyheter

Nyhet från Beachvolleylandslagen

U18-EM: Svenska framgångar i Ljubljanas EM-sand

(2021-09-06 14:34)
Volleyframgångarna fortsätter. Båda de svenska lagen nådde slutspel när U18-EM i beachvolley avgjordes i Ljubljana, Slovenien, gångna veckan.
 
Nyhet från Beachvolleylandslagen

Jacob och Erik öppnade med seger i U18-EM

(2021-09-02 17:54)
Se det som en fortsättning på framgångarna för svensk volleyboll. När U18-EM i beachvolley inleddes på torsdagen vann Ask/Hölting Nilsson sin premiärmatch över Grekland medan Saxne/Johansson förlorade mot Polen men vann över Kroatien.
 
Den årliga översynen av Svenska Volleybollförbundets tävlingsbestämmelser för beachvolley är igång. Du och din förening har möjlighet att påverka!
 
Nyhet från Beachvolleylandslagen

Familjen Hellvigs galna kväll när Hanna och Jonatan vann samtidigt

(2021-08-28 23:30)
Parallellt med Hanna Hellvig och de andra damernas EM-skräll i Bulgarien vann beachvolleyduon David Åhman och Jonatan Hellvig en internationell seniortävling. "Vi skrek framför dubbla skärmar", säger pappa Anders Hellvig.
 
Nyhet från Beachvolleylandslagen

Pallplats till Åhman/Hellvig i Prag

(2021-08-22 18:23)
Sveriges 19-åriga beachvolleystjärnskott David Åhman och Jonatan Hellvig spelade under söndagseftermiddagen hem en pallplats när de blev trea på World Tour 2-star i Prag.
 
Efter en fullspäckad helg i Nyköping har vi nu korat vinnarna av SBT Tourfinal 2021, Martin Appelgren och Alexander Herrmann (Göteborg BC) samt Sanna och Tina Thurin (08 Beachvolley Club).
 
En vecka har snart gått sedan Beach-SM avslutades på Tylösand. Utöver att tävlingen korar svenska mästare inom flertalet klassar är veckan också en viktig mötesplats för beachvolley-Sverige.
 
Efter en fullspäckad sommar där tävlingar för hela beachvolley-Sverige samlats under SBT-flagg står vi nu vid crescendot, tourfinalen. Rankingpoäng, prispengar och ära står på spel när sommarens bästa lag ska koras.
 
Nyhet från Beachvolleylandslagen

Chansningen: Åhman/Hellvig åker till EM på vinst och förlust

(2021-08-10 16:28)
11-15 augusti avgörs Beachvolley-EM i Wien, Österrike. Som förstareserver är Sveriges David Åhman och Jonatan Hellvig ett enda återbud från att komma in. Därför chansar de och åker ner med förbundskapten Rasmus Jonsson och Anders Kristiansson.
 
2021 års upplaga av Beachvolley-SM är till ända. Mästerskapet avslutades med att tävlingsveckans yngsta deltagare briljerade på Tylösand. Dessutom delades de sista mästartitlarna ut i U17- samt Mixed-SM.
 
Sara Malmström / Anna Rydenberg (Göteborg BC) och David Åhman (IKSU) / Jonatan Hellvig (Lidingö SK) är 2021 års svenska mästare i beachvolley. Det står klart efter finaldagen av Senior-SM på Tylösand.
 
Vilken dag! Nästintill optimala förutsättningar vädermässigt, mängder av högdramatiska macher och ytterligare fyra mästartitlar utdelade. Den sjätte dagen av Beachvolley-SM 2021 hade det mesta.
 
Sveriges bästa beachvolleylag har intagit Tylösand och avverkat den första av klassens tre speldagar. Beachvolley-SM är därmed ett steg närmare sitt stora crescendo!
 
Sex nya mästarlag korades under den fjärde dagen av Beachvolley-SM 2021. Halva mästerrskapet är nu avverkat och vi blickar fram mot torsdagen, då vi får se både U15-klasserna och den svenska beachvolleyeliten inleda med gruppspel.
 
Den tredje dagen av 2021 års upplaga av Beachvolley-SM är lagd till handlingarna och två nya klasser, U16 och U19, har hunnit äntra Tylösand.
 
123

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: info@volleyboll.se

Se all info