Hoppa till sidans innehåll

Världstourtävlingen i Göteborg börjar närma sig!

22 MAR 2019 11:25
Vi börjar närma oss svensk beachvolleyhistoria! För första gången någonsin anordnas en World Tour tävling i Sverige från Beach Center i Göteborg under påskhelgen. Nu är anmälan stängd och snart vet vi vilka som gör upp i den prestigefyllda tävlingen!
  • Uppdaterad: 22 MAR 2019 11:25

Den första FIVB World Tour-tävlingen i beachvolley i Sverige går av stapeln mellan den 18 – 21 april i Göteborg. Tävlingen lockar spelare från hela världen och totalt ställer 64 lag upp, varav upp till åtta svenska lag kan delta. Anmälan är stängd och om drygt en vecka, den 28 mars, annonseras startlistan med vilka lag som tar plats i kvalet den 18 april och vilka lag som går direkt in i huvudtävlingen den 19 april.

Förberedelserna för den historiska One star-tävlingen är i full gång medan dagarna till tävlingsstart blir färre och färre. Svensk volleyboll arrangerar tävlingen tillsammans med Sveriges största beachvolleyförening Göteborg Beachvolley Club.

- Det är full fart just nu! Funktionärer som ska rekryteras, leveranser som ska säkerställas och arenan som ska finslipas. Vi jobbar stenhårt för att vara redo när det gäller och vi kan knappt vänta på att få sätta igång, säger Sandra Krook, projektledare Göteborg Beachvolley Club.

- Vi väntar med spänning på startlistan för att äntligen få se vilka namn som kommer fightas om vinsterna här på Beach Center, la Krook till.

Här kan ni anmäla er till det officiella eventet på Facebook.
Här har GBC samlat all info ni behöver kring mat, boende och andra praktiska saker såväl som spelschema med mera.
FIVB´s officiella turneringssajt.
CEV’s officiella turneringsajt.

 Foto: Marcus Lundberg.

 

Skribent: Johanna Alba
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info