Hoppa till sidans innehåll

Edition 2009


DistriktsSlaget 2009

Dags för Sveriges alla distrikt att samla ihop sina lag för att delta i en, för spelarna, häftig tävling, DistriktsSlaget. Tävlingen avgörs 5-6 januari i Katrineholm och här är informatonen om tävlingen.

Stockholm - Södermanland från 2008 års tävling. Foto: Martin Karlsson

Åldersklass
I DistriktsSlaget är det den udda tävlingsklassen U16 som spelar. I praktiken betyder det att spelarna får vara födda 1994 eller senare. Åldersdispenser finns inte som alternativ. Samtliga spelare ska vara licensierade i sina respektive föreningar.

Tävlingsinformation
Tävlingen genomförs med ett gruppspel och slutspel där samtliga placeringar kommer att spelas ut. Alla matcher spelas i bäst av tre set. Tävlingen genomförs på tvärplaner i Duveholmshallen.

Tävlingen startas med ett tekniskt möte med preliminär starttid klockan 09:30 där samtliga lag är närvarande.

Prisutdelning sker preliminärt mellan dam- och herrfinalen i "stora GP". De tre bäst placerade lagen kommer att premieras.

Ekonomi
Svenska Volleybollförbundet vill att så många distrikt som möjligt ska ha möjlighet att delta och därför är det helt avgiftsfritt att anmäla lag. Lag som inte fullgör sina skyldigheter vid tävlingarna kommer att påföras administrationsavgifter, vilka faktureras i efterhand.

Anmälan
Distrikten anmäler sina lag senast 30 november via CupAssist. All adminstration av tävlingen inkluderat att anmäla vilka spelare som ska delta görs via CupAssist. Spelarna ska vara inregistrerade senast 4 januari.

Lag som anmält sig till tävling, men som uteblir från eller avbryter tävling kommer att anmälas av tävlingsledningen till Juridiska Nämnden som beslutar om eventuell vidare bestraffning. Laget ifråga ges möjlighet att inkomma med skriftlig förklaring.

Kost och logi
Så fort information om detta är klart kommer respektive förening att informeras. Räkna med att eventuella beställningar behvöver göra i början av december! Kontaktperson för dessa frågor är Katrineholms VK.

Information
om DistriktsSlaget lämnas av Svenska Volleybollförbundets kontaktperson, se nedan.

Uppdaterad: 04 DEC 2009 11:23

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info