Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jakob Birgersson

DistriktsSlaget 2016


Nytt för säsongen är att åldern höjts med ett år. Sett ur skolålder är det nu årskurs 9 i stället för som tidigare årskurs 8 som är årgången för de äldsta deltagarna.

Åldersklass
I DistriktsSlaget är tävlingen där spelarna ska vara födda 2000 eller senare. Åldersdispenser finns inte som alternativ. Samtliga spelare ska vara licensierade i sina respektive föreningar.

Tävlingsinformation
Tävlingen genomförs med ett gruppspel och slutspel där samtliga placeringar kommer att spelas ut. Alla matcher spelas i bäst av tre set. Tävlingen genomförs i Uppsala. Spelplatsen är Fyrishov och preliminärt avgörs DistriktsSlaget i C-hallen på tvärbanor.

Tävlingen startas med ett tekniskt möte med preliminär starttid klockan 09:30 (9/1) med krav på obligatorisk närvaro av ledare från samtliga lag.

Spelschema och resultat kommer upp här när schemat är lagt.

Prisutdelning sker preliminärt mellan dam- och herrfinalen i "stora GP". De tre bäst placerade lagen kommer att premieras.

Ekonomi
1200 kronor per lag. Faktureras i efterhand.

Anmälan/anmälda lag
Distrikten anmäler sina lag senast 30 november. 

Ackreditering
Spelarna vid DistriktsSlaget bär under tävligen personliga ackrediteringskort. Dessa trycks under v1. Högst fjorton spelare och tre ledare kan ackrediteras. Deadline för anmälan av spelare och ledare är den 2 januari.

Kost och logi
Uppsala VBS ansvarar och kommer att kontakta de anmälda lagen omgående efter anmälningstidens utgång. Deadline för beställningar kommer att vara runt 10 december.

Styrdokument
DistriktsSlaget styrs av spelets regler med säsongens regelkommentarer tillsammans med tävlingsbestämmelser för volleyboll 2015/16.

Information
om DistriktsSlaget lämnas av Svenska Volleybollförbundets kontaktperson, se nedan.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:06 Skribent: Paul Engström
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info