Hoppa till sidans innehåll

Röster om föreningsutveckling


Det pågår föreningsutvecklingsprojekt på flera håll. Alingsås har genomfört ett projekt med målsättningen att få in flera ungdomar i föreningen och tydlig struktur på styrelsearbetet. Frida Eriksson, ordförande i föreningen om projektet:

- Bra att få större inblick i hur SISU Idrottsutbildarna och Svensk volleyboll arbetar och på vilket sätt man kan ta hjälp. Kul att få spåna och vara kreativ kring klubbverksamhet, det väckte nya idéer om hur man kan göra saker annorlunda samtidigt som man insåg att mycket även fungerar bra i nuläget! 

Falköping och Lund

Falköpings VK deltog i föreningsutvecklingsprojektet under 2011 där styrelsen skulle formas.

- Det vi lärde oss och arbetade fram på Billingehus har hjälpt oss på vägen. Vi har förändrat styrelsens arbete, med 7 st ordinarie ledamöter och 4 suppleanter mot tidigare 9+2. Alla har sina ansvarsområden, beskrivna i en arbetsbeskrivning, samtliga har en liten "budget" som var och en tar ansvar över och redovisar läget på mötena, säger Hasse Kardell som är ordförande i Falköpings VK

I Lund pågick även projektet under 2011:

- Hittills har vi varit väldigt nöjda med projektet. Raimo är en stor inspiratör för vår förening. Målet är att vi vid träff nr tre har ett arbetsmöte i varje verksamhetsområde. Mycket spännande och vi jobbar hårt på att ro detta i hamn, säger Stefan Sjöström Lunds VK.

 

Uppdaterad: 31 AUG 2015 13:27 Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info