Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Talanglägret 2020 ställs in

03 APR 2020 13:01
Det populära talanglägret som årligen arrangeras i Falköping blir inte av i sommar. Anledningen är det pågående virusutbrottet.
  • Uppdaterad: 03 APR 2020 13:04

Talanglägret skulle ha arrangerats 13-17 juni i Falköping, där Svenska Volleybollförbundet har sitt Riksträningscentrum med tillhörande Riksidrottsgymnasium (RIG).

Utifrån rådande samhällssituation saknas förutsättningar att kunna planera för lägrets genomförande.

Lägret lockar årligen hundratals spelare i åldrarna 13-18 från hela landet och det är Svenska Volleybollförbundets RIG-instruktörer som håller i trådarna tillsammans med inbjudna gästtränare samt elit- och landslagsspelare.

- Det känns naturligtvis oerhört tråkigt att behöva ställa in årets läger. Talanglägret är en av årets absoluta höjdpunkter och har utvecklats till en institution i volleyboll-Sverige, uppskattad av alla inblandade, spelare som ledare. Vi ställer in siktet på 2021 då vi ser fram emot att få välkomna Svensk volleybolls framtid hit till Falköping, säger Jeanette Jonsson, verksamhetsledare vid RIG.

Samtliga som anmält sig till lägret får information utskickad.

Sedan tidigare är vårens ungdomsmästerskap inställda och skjutna på framtiden. Detta gäller Mikasa Challenge i Örebro, U16-Mästerskapet i Falköping, Ungdoms-SM i Jönköping samt Junior-SM i Södertälje. På den här sidan uppdaterar vi löpande om hur Svenska Volleybollförbundets verksamhet påverkas av virusutbrottet.

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info