Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Sprid föreningens sportlovsaktiviteter med Sparks

06 FEB 2020 16:31
Sportlovsveckorna väntar! Det innebär ett ypperligt tillfälle för Svensk volleybolls medlemsföreningar att arrangera aktiviteter och evenemang för både nybörjare och redan volleybollfrälsta barn och ungdomar.
  • Skapad: 06 FEB 2020 16:31

Sportlovet infaller mellan vecka 7-10 beroende på var i landet man bor. Prova på-träningarna brukar dugga tätt runt om i volleyboll-Sverige och på många ställen vallfärdar barn och ungdomar till aktiviteterna.

Föreningar som under sportloven arrangerar kostnadsfria prova på-akitiviteter för barn- och ungdomar i åldarna 10-16 uppmanas att kontakta Sparks Generation (This is a mailto link) för att få sina sportlovsaktiviteter marknadsförda på sparksgeneration.com! Det här är ett ypperligt tillfälle att sprida information om prova på-träningarna, samtidigt som det kan bidra till att fler testar på vår fantastiska idrott.

Mejla This is a mailto link och berätta var och när sportlovsaktiviteterna genomförs samt vilka åldrar de riktar sig.

Sparks Generation är en ideell förening som vill få fler ungdomar att testa på nya idrotter och aktiviteter. Via Sparks digitala kanaler får unga hjälp att på ett lekfullt och inspirerande sätt utforska olika intressen, bland annat genom att kostnadsfria prova på-aktiviteter från runt om i landet lyfts fram och annonseras.

Sparks Generation lanserades under våren 2019 och Svenska Volleybollförbundet blev dess allra första projektpartner. Runt om i volleyboll-Sverige arrangerade då ett 20-tal föreningar prova på-aktiviteter under två veckors tid. Kampanjen fick extra draghjälp av influencern Penny Parnevik, som testade på volleyboll tillsammans med Sollentuna VK. Se klippet här!

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info