Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Öppet talangläger för Svensk volleybolls framtid

08 MAR 2017 15:50
17-22 juni är det dags för det årligen återkommande talanglägret i Falköping. Lägret är öppet för alla utövare födda 1999-2004. Anmäl dig nu!
  • Skapad: 08 MAR 2017 15:50

Falköping är under ständig belägring av landets volleybollungdomar - och sommarmånaderna är bevisligen inget undantag. 17-22 juni arrangeras det hyperpopulära talanglägret, som årligen lockar omkring 150 volleybollspelare från hela landet.

- Det här är en unik och inspirerande volleyboll- och beachvolleyvecka. Syftet är att spelarna ska utvecklas och få sug efter att spela och lära ännu mer; att de ska ta med sig kunskapen hem och fortsätta nöta, säger Ismo Peltoarvo, verksamhetsledare vid Riksträningscentrum i Falköping.

Kunskap och gemenskap

Alla spelare i åldrarna 13-18 välkomnas till en maffig vecka fullsmockad med volleyboll, beachvolley och annat som hör ett klassiskt läger till.

- Vi drillar spelarna med två pass om dagen och sammanlagt fyra timmars träning. Men lägret är mer än bara volleyboll och beachvolley. Ungdomarna umgås utanför planen och skaffar mängder med nya vänner från olika delar av landet. Det här är en betydelsefull vecka av många anledningar.

Som vanligt kommer en mäktig ledaruppsättning, bestående av profiler från både Elitserien och landslagen, finnas på plats. Förra året deltog bland andra Dardan Lushtaku, Cecilia Hall och Fayez Aloush.

- Fantastiskt! Att ha den typen av spelare på plats är en jättetillgång. De är stora inspirationskällor för ungdomarna, samtidigt som de kan lära ut värdefull kunskap.

Anmäl dig nu!

Den som vill delta ska senast den 24 maj inkomma med anmälan via den här länken!
Lägeravgiften är 3 200 kr och i den ingår två träningspass per dag, enkel logi på hårt golv, fyra mål mat om dagen samt en lägertröja. När du anmäler dig ska du fylla i vilken storlek du vill ha på tröjan. Information om inbetalning av lägeravgiften kommer att finnas med i den kallelse vi skickar ut i slutet av maj. 

Frågor kan ställas till This is a mailto link eller This is a mailto link, telefonnummer: 0703758885.

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info