Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Mikasa Challenge: Anmäl lag till Sveriges största barn- och ungdomsturnering!

05 FEB 2020 14:59
1-3 maj samlar vi landets barn- och ungdomsspelare i Örebro för 2020 års upplaga av Mikasa Challenge, Sveriges största volleybollturnering. Anmäl lag nu!
  • Uppdaterad: 05 FEB 2020 14:59

Mikasa Challenge är en enorm volleybollfest och en av årets absoluta höjdpunkter för alla Sveriges barn- och ungdomsspelare. Under dagarna i Örebro spelar de uppemot 300 barn- och ungdomslagen nära 1000 matcher på totalt 50 planer i tio olika hallar. Mäktigt!

Samtidigt är Mikasa Challenge så mycket mer än en volleybolltävling. Det är en mötesplats för Svensk volleybolls framtid; en helg för gemenskap i idrottens tecken, där ledare och tränare umgås och utbyter erfarenheter samtidigt som barn- och ungdomsspelare träffar och lär känna jämnåriga lirare från hela volleyboll-Sverige.

Utöver alla härliga möten och volleybollmatcher arrangeras också en fullspäckad aktivitetskväll i Tegelbruket lördagen den 2 maj. Där dukas det för disco, film, pingis- och brädspel samt möjlighet att testa klätterväggen och skateparken. Samma kväll arrangeras också en föreläsning/workshop för ledare.

Anmälan öppen

1-3 maj är det dags för 2020 års upplaga av den jättelika volleybollturneringen. Arrangörer är KFUM Örebro tillsammans med Örebro Volley.

På Mikasa Challange är det Fyrmanna som gäller som spelform. Lag som vill delta kan anmäla sig till följande tävlingsklasser:
Level 4 - Öppen
Level 5 - Öppen, Flickor, Pojkar
Level 6 - Öppen, Flickor, Pojkar
Level 7 - Öppen, Flickor

"Öppen" betyder att det kan vara både pojkar och flickor i laget. Klasserna "Flickor" respektive "Pojkar" är i sin tur könsbundna. Under 2020 års upplaga av Mikasa Challenge är det spelare födda 2006 och senare som deltar. I Level 7 är även spelare födda 2005 välkomna att delta.

Anmälningssidan finns via den här länken och är öppen från och med i dag, onsdagen den 5 februari. Deadline är i sin tur söndagen den 29 mars.

Har du frågor om Mikasa Challenge? Kontakta oss via This is a mailto link.

LÄNKAR
Anmäl lag!
Kost & logi
Praktisk info
Spelare & ledare
Spelupplägg
Info om anmälan
Prel. program

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info