Hoppa till sidans innehåll

Lilla Sportspegeln på besök hos Habo Wolley

14 OKT 2020 12:09
Habo Wolley hade finfrämmande under tisdagskvällens barn- och ungdomsträningar. På plats var Lilla Sportspegeln för att göra reportage om hur världens bästa idrott sätter barn och ungdomar i rörelse.
  • Skapad: 14 OKT 2020 12:09

Habo Wolley har genom målmedvetet arbete och lyckade projekt och satsningar gjort en häftig resa det senaste årtiondet. Föreningen tog också tidigt fasta på många av volleybollens styrkor, som bland annat handlar om spelformer med nivåanpassade träningar och matcher samt att tjejer och killar spelar tillsammans långt upp i åldrarna.

I dag driver föreningen en stark och levande verksamhet där både ledare och nya kullar barn och ungdomar hela tiden fyller på underifrån.

Habo har utvecklats till ett av landets starkaste volleybollfästen. Hallarna på orten är allt som oftast fyllda av aktiviteter som innefattar Volleybomba, Kidsvolley, Fyrmanna och seriespel på alla nivåer, hela vägen upp i Elitserien.

Tisdagen den 13 oktober var inget undantag. För de yngre träningsgrupperna var det dock en högst speciell afton. Ett TV-team var nämligen på plats för att spela in material till SVT-programmt Lilla Sportspegeln, vilket gjorde det både extra roligt och lite pirrigt att träna just den här kvällen.

Det färdiga inslaget sänds senare under hösten. Håll utkik på SVT Play!

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info